Norge IDAG

Feirer ny bibel tre dager til ende

Feirer ny bibel tre dager til ende

Publisert:

Den nye nordsamiske oversettelsen av Bibelen lanseres offisielt med brask og bram i Kautokeino denne uken.

Trossamfunn nektes likevel ikke statstilskudd

Trossamfunn nektes likevel ikke statstilskudd

Publisert:

Over 60 tros- og livssynssamfunn fikk avslag på dette årets søknad om statstilskudd, fordi de søkte for sent. Men etter flere titalls klager sørger statsråd Kjell Ingolf Ropstad (KrF) for at de får en ny mulighet.

– Gud vil bruke alle mennesker

Livets Ords hovedpastor, Joakim Lundquist:

– Gud vil bruke alle mennesker

Publisert:

– Jeg har et favoritt-medlem i min forsamling, avslørte Livets Ords hovedpastor, Joakim Lundquist, da han talte på sommerkonferansen til pinsemenigheten Filadelfia Kristiansand i helgen.

Over 8000 deltok på Skjærgårdssang

Over 8000 deltok på Skjærgårdssang

Publisert: - Oppdatert: 14.08.2019 kl 15:58

Årets Skjærgårdssang ble arrangert i Langesund for tolvte gang på rad. Over 8000 deltagere fikk servert både rock, pop, country, gospel, soul, blues og visesang fra inn- og utland. Fredag kveld fikk Martin Alfsen tildelt årets Fyrlyspris etter 42 år som dirigent for gospelkoret Reflex.

– Jesus er den viktigste i ditt liv

Utviklingsministeren besøkte KRIK Arena:

– Jesus er den viktigste i ditt liv

Publisert:

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) besøkte sommerstevnet KRIK Arena i Kristiansand i forrige uke. Der oppfordret han over 400 ungdommer til å bli kjent med Jesus. Senere deltok han i KRIKSs misjonsløp til inntekt for fattige i Kambodsja.

Engasjerte på Gofest  med forventning om vekkelse

Engasjerte på Gofest med forventning om vekkelse

Publisert:

- Norge skal se større ting. Det du har sett til nå av forbilder er bare en lite prosentdel av hva du skal se. Vi har aldri før sett så mye skje rundt om i verden. Det beste ligger foran.

Vekkelse for gateevangelistene i nord

Vekkelse for gateevangelistene i nord

Publisert: - Oppdatert: 13.08.2019 kl 21:23

I slutten av juli dro gate- og internettevangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal ut på turné i Nord-Norge. Da de kom til Fauske fikk de følge av ungdomspastor Elin Slotten. Over 100 unge ble frelst, mange ble døpt, i løpet av turneen som strakk seg helt til Tromsø.

Over 20 frelsessøkende på meetup i Tromsø

Over 20 frelsessøkende på meetup i Tromsø

Publisert:

Evangelistene Levi Jensen, Daniel Haddal og Elin Therese Slotten drar innom nye byer på sin Nord-Norge-turne. 8 August hadde de meetup i Tromsø baptistmenighet. Mer enn 120 ungdommer kom på møtet og over 20 var frelsessøkende.

- Misbruker politiets ressurser

Anmeldelse henlagt:

- Misbruker politiets ressurser

Publisert:

Jan Hanvold og Visjon Norge ble politianmeldt av Barneombudet etter et møte med den amerikanske forkynneren Rich Vera. Anmeldelsen viste seg å bygge på et feil faktum. Jan Hanvold mener Barneombudet misbruker politiets ressurser.

- Sterkeste meetup til nå

- Sterkeste meetup til nå

Publisert:

Evangelistene Levi Jensen, Daniel Haddal og Elin Therese Slotten hadde 6. August et meetup i Narvik sentrum, der møtte over 150 ungdommer opp og av de var det omkring 40 som ønsket å ta imot Jesus.

– Grip vekkelsesbølgen – Skandinavia!

– Grip vekkelsesbølgen – Skandinavia!

Publisert: - Oppdatert: 08.08.2019 kl 08:34

– Kristne i Skandinavia har hatt evangeliet i tusen år. Det finnes ikke mer kvalifiserte kristne til å gå ut. Men du må gripe bølgen av vekkelse i dag, sa hovedtaler Peter Tsukahira på stevnet til Ordet og Israel på Bildøy sist fredag.

Trener  misjonærer for verdens største  vekkelse

«Tilbake til Jerusalem»

Trener misjonærer for verdens største vekkelse

Publisert: - Oppdatert: 08.08.2019 kl 08:33

Noralv Askeland er misjonær på Filippinene. Og han er med å trene de innfødte misjonærer som verdens største vekkelse, den kinesiske, vil bruke for å nå Asia.

13 unge svarte på Elins frelsesinnbydelse

Vekkelse:

13 unge svarte på Elins frelsesinnbydelse

Publisert:

Evangelistene Jensen, Haddal og Slotten er aktive på sin Nord-Norge turné og 5. August tok de turen innom Sortland, der møtte det godt over 100 ungdommer opp på torget. 13 ungdommer valgte å gi sitt ja til Jesus og ta imot ham og 4 ungdommer valgte å bli døpt etterpå.

Ny bok fra Lise Karlsen

Ny bok fra Lise Karlsen

Publisert: - Oppdatert: 08.08.2019 kl 08:35

Lise Karlsen har hatt et eventyrlig og innholdsrikt liv. Og det som begynte med opprør, ulydighet, barnevern og spesialskole for umulige jenter, endte med invitasjon til Hans Majestet kong Harald.

Festivalen der godhet er en sport

Festivalen der godhet er en sport

Publisert:

– Hvis kirken kan være en treningsarena for godhet, er det kanskje lettere å ta det med seg ut i hverdagslivet, tenker Egil Elling Ellingsen, pastor for IMI-bevegelsen. På sommerfestivalen deres, Åpen Himmel, er «godhetsbingo» blitt noe i nærheten av en sport.

– Norge er på randen av en ny oppvåkning

– Norge er på randen av en ny oppvåkning

Publisert: - Oppdatert: 20.08.2019 kl 15:10

Amy Ward er en av lederne på Ungdom i Oppdrags base på Kona, Hawaii og krysset jordkloden for å tale på IMI-kirkens sommerfestival Åpen Himmel. Hun er overbevist om at Gud er i ferd med å gjøre noe nytt i Norge.

Over 100 møtte opp til meetup i Lofoten

Evangelist-turné

Over 100 møtte opp til meetup i Lofoten

7 unge frelst

Publisert:

Evangelistene Jensen, Haddal og Slotten tok turen til Lofoten for å ha meetup den 3 august. Over 100 unge og voksne var tilstede og fikk hørt det evangeliet forkynt, der også flere valgte å ta imot Jesus og mange fikk tildelt bibel.

33 trossamfunn har sendt inn klager etter å ha mistet statsstøtte

33 trossamfunn har sendt inn klager etter å ha mistet statsstøtte

Publisert:

Barne- og familiedepartementet (BFD) har fått inn 33 klager fra trossamfunn som har mistet statsstøtten fordi de har oversett søknadsfristen.

Ungdomssuksessen fortsetter

Ungdomssuksessen fortsetter

Publisert: - Oppdatert: 02.08.2019 kl 14:26

1. August hadde Levi Jensen sammen med Daniel Haddal og Elin Slotten et meetup i Betania i Fauske. Over 40 kirkefremmede ungdommer kom på møtet. Evangeliet ble forkynt og flere ungdommer valgte å følge Jesus og ta Ham imot som sin personlige frelser.

Samlet bredt for å be om enhet

Europakonferansen på Livets Ord:

Samlet bredt for å be om enhet

Publisert:

Ledere fra hele bredden av Sveriges kristne landskap sto samlet på plattformen på Livets Ord, til bønn for land og folk. – Vi står her for å velsigne og anerkjenne hverandre, sa pastor Joakim Lundquist.

Over 80 på meetup i Mo i Rana  - menigheter vil være med

Over 80 på meetup i Mo i Rana - menigheter vil være med

Publisert: - Oppdatert: 02.08.2019 kl 08:58

Nettevangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal fortsetter sin turné nordover og har besøkt Mosjøen og Mo i Rana. 80 unge møtte opp polarsirkelbyen. Familiekirken tok i mot evangelistene og de unge.

Internasjonal evangelist besøkte nystartet menighet

Internasjonal evangelist besøkte nystartet menighet

Publisert:

– Tom Scarrella har en spennende tjeneste som tiltalte oss som menighet og vi så at hans egenskaper var noe som kunne berike oss. Derfor var det gledelig da han aksepterte vår invitasjon og kunne komme nå, sier pastor Terje Westgaard i menigheten Good News.

50 unge kom til Sion Brønnøysund

50 unge kom til Sion Brønnøysund

Publisert: - Oppdatert: 31.07.2019 kl 10:27

Evangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal er på Nord-Norge-turné. Fredag besøkte de Brønnøysund og Misjonsmenigheten Sion. Over 50 ungdommer var tilstede på møte. Mer enn ti ungdommer svarte ja på frelsesinnbydelsen og tre ungdommer ble døpt i vann.

Nettevangelistene på misjonstur til Nord-Norge

Nettevangelistene på misjonstur til Nord-Norge

Publisert:

Mens andre er på sommerferie, har evangelistene Levi Jensen og Daniel Haddal bestemt seg for å reise nordover for å se vekkelse og frelse blant nord-norske ungdommer.

– Når millioner av iranere med kristen-TV

Hormoz Shariat «Irans Billy Graham»:

– Når millioner av iranere med kristen-TV

Publisert: - Oppdatert: 25.07.2019 kl 10:10

Hormoz Shariat er leder for organisasjonen Iran Alive Ministries. Gjennom sine tv-programmer når de millioner av muslimer og kristne i Iran og Midt-Østen. Mange undergrunnsmenigheter har blitt plantet som frukter av dette. – Iran er den første muslimske nasjonen som vil vende seg til Jesus, sier Hor...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...