Norge IDAG

Video:

– Hvis du finnes skal jeg gå 100 prosent for deg

6. mars 2011 hadde Thor Haavik en tung dag. Da bestemte han seg for å be til Gud.

Publisert:

Thor Haavik har på grunn av sin utstråling av glede og kjærlighet i TV2-programmet «Farmen» blitt en blitt en sterk og tydelig representant for kristenfolket. Denne uken var han gjest i Live fra Bergen. Se innslaget her:

Kringkastingsrådet behandler omstridt dokumentar

Direkte:

Kringkastingsrådet behandler omstridt dokumentar

Publisert: - Oppdatert: 25.11.2020 kl 09:41

328 klager kom inn til Kringkastingsrådet mot Brennpunkt-dokumentaren «Guds utvalgte» som omhandler Brunstad Christian Church.

Kristenfolket viste sin takknemlighet

Samlet inn 840.000 kroner til Visjon Norge:

Kristenfolket viste sin takknemlighet

Publisert: - Oppdatert: 25.11.2020 kl 07:40

– Det å kunne nå ut til kristenfolket via en sånn kanal som Visjon Norge er utrolig viktig, sier Anita Apelthun Sæle. Hun er ikke alene om å være takknemlig for den kristne TV-kanalen. I løpet av tre direktesendinger i forrige uke samlet Norge IDAG inn 840.000 kroner til Visjon Norge.

– Det betyr utrolig mye at folk viser oss tillit

Berørt Jan Hanvold takker for støtte:

– Det betyr utrolig mye at folk viser oss tillit

Publisert: - Oppdatert: 25.11.2020 kl 07:40

Redaktør Jan Hanvold i Visjon Norge var på gråten når han fikk høre vitnesbyrdene fra alle som ville takke Visjon Norge i løpet av Norge IDAGs tre direktesendinger på kanalen i forrige uke.

Se 24. utgave av Live fra Bergen

Publisert:

Her kan du se kveldens program der Thor Haavik er gjest.

Kjendisprest Thor Haavik er kveldens gjest

Se Live fra Bergen klokken 22.00:

Kjendisprest Thor Haavik er kveldens gjest

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2020 kl 09:39

Kveldens gjest i Live fra Bergen er den populære presten Thor Haavik som ble rikskjendis etter sin positive fremvisning av kristendommen i Farmen. Det blir også et videoinnslag om menighetsplanting i Vågsbygd.

Evangelisten i Herre vil forkynne at Jesus er Herre

Ronald Gundersen (73) i gang med ny TV-satsing:

Evangelisten i Herre vil forkynne at Jesus er Herre

Publisert:

KRISTENLIV: Etter å ha bodd 50 år på Sørlandet, har evangelist Ronald Gundersen og kona Astrid flyttet tilbake til hans fødested – Herre i Bamble. Der har han nå bygget om hele andre etasje i huset sitt til Tv-sendinger. Tre nye, flotte HD-kameraer og annet nødvendig teknisk utstyr er på ...

Finnes det nøytral yoga?

Finnes det nøytral yoga?

Publisert:

Hvordan man skal forholde seg til yoga, er et stadig aktuelt tema. Yoga fremstilles gjerne som en nøytral helsebringende praksis, og tas ofte inn i undervisningen på skolen eller tilbys på sykehus eller helseinstitusjoner. Yoga er imidlertid hinduisme, som ofte lanseres på en mer eller mindre ...

– Man puster inn en filosofi

– Man puster inn en filosofi

Publisert:

YOGA: Forkynner og forfatter Annie Schaug advarer mot å bruke yoga og mindfulness i kristne sammenhenger. – Yoga er første trinn til å komme inn i meditasjon og Østens filosofi, mener hun.

Bli mer kjent med Ingrid Grøvan:

– Det er livsviktig for meg som kristen

Publisert: - Oppdatert: 20.11.2020 kl 08:32

Ingrid Grøvan skal synge på Norge IDAG sin julekonsert 15. desember. Her kan du bli litt mer kjent med den dyktige artisten.

– Vi skal feire den kristne høytid

– Vi skal feire den kristne høytid

Publisert:

– Religionsfrihet og tilbedelse er nøkkelverdier i staten Israel. De må til enhver tid beskyttes og forsvares. Det sa president Reuven Rivlin i et møte med ledere for kristne trossamfunn.

Andakt:

– Hva er det vi lengter etter, dypest sett?

Publisert: - Oppdatert: 20.11.2020 kl 07:42

– I denne verden vil dere ha trengsel står det i Bibelen. Trøbbel, står det i den engelske oversettelsen, sier Bjarte Ystebø i denne andakten.

Har vokst ved personlige invitasjoner

Messiaskirken Oslo er 15 år:

Har vokst ved personlige invitasjoner

Publisert: - Oppdatert: 24.11.2020 kl 06:38

Invitasjoner og ikke annonser skulle få Oslo huskirke til å vokse under mottoet «Er denne menigheten ikke god nok å invitere andre til, så er den heller ikke god nok for deg.» Nå heter de Messiaskirken og feirer 15-års jubileum.

Når livet slår beina under deg, er du i den perfekte posisjon til å be

Publisert: - Oppdatert: 19.11.2020 kl 13:10

«Mange ganger har jeg blitt drevet til mine knær av den overveldende overbevisningen om at jeg ikke har noen andre steder å gå.» Sitatet tilhører ikke en pastor, men president Abraham Lincoln.

Mange misjonærer har reist ut igjen

Mange misjonærer har reist ut igjen

Publisert:

Misjonssambandet regner ikke med noen normaltilstand for sine misjonærer før høsten 2021, men etter flere måneder hjemme har mange reist ut igjen.

Samarbeid på tvers av kirkesamfunn:

– I dag har vi venner mange forskjellige steder

Publisert:

– Det er antagelig ikke slik at vi har skjønt alt, så vi trenger å lære og hente impulser fra andre steder, sier pastor i IMI-kirken i Stavanger Egil Elling Ellingsen.

Ber om likebehandling for statlige midler til hybelhus

Ber om likebehandling for statlige midler til hybelhus

Publisert:

Mens to tilsvarende friskoler får 46,5 millioner i internattilskudd som sosialmedisinsk oppfølging, får de kristne friskolene Hauge og Østerbo ingenting.

Vil takke Visjon Norge

Norge IDAG med direktesendinger fra Bergen denne uken:

Vil takke Visjon Norge

Publisert:

Norge IDAG sender direkte på Visjon Norge torsdag til lørdag denne uken. Der vil avisen invitere seerne med på å si takk til Visjon Norge for det kanalen betyr. Programmene har fått navnet «Tusen takk».

Se 23. utgave av Live fra Bergen

Publisert:

Her kan du se kveldens program der Ingrid Grøvan er gjest.

Ingrid Grøvan er gjest

Se Live fra Bergen klokken 22.00:

Ingrid Grøvan er gjest

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2020 kl 13:13

Solisten Ingrid Grøvan er kveldens gjest i Live fra Bergen. Hun skal også synge på Norge IDAG og Radio 3,16 sin julekonsert på Forum Scene sammen med den folkekjære lovsangslederen Jan Honningdal.

– Verden står i fare for å bevege seg i motsatt retning

– Verden står i fare for å bevege seg i motsatt retning

Publisert:

– Kampen mot moderne slaveri vinnes ikke gjennom lover og regler alene, men lovverk er avgjørende for å skape reell endring på dette området. Det skriver alle medlemmene i Norges Kristne Råd i et opprop som er overlevert til barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad.

3000 fulgte online kristenrockfestival

Nordicfest 2020:

3000 fulgte online kristenrockfestival

Publisert:

Lørdag 14. november var det direktesendt kristenrockfestival, Nordic Fest 2020, fra Sub Scene i Oslo. Seere fra hele verden fikk med seg ulike konserter, musikknyheter og live studio fra hovedstaden.

Reagerer på NRKs nye Brennpunkt-dokumentar

NRK

Reagerer på NRKs nye Brennpunkt-dokumentar

Publisert: - Oppdatert: 16.11.2020 kl 19:51

Ole Gjems-Onstad, professor ved Institutt for rettsvitenskap, Handelshøyskolen BI, kristiserer NRK for ikke å ta religionsfrihet og minoritetsvern på alvor i et innlegg på NRK Ytring.

– Jeg har opplevd aposteltiden mange ganger

60 år som misjonær:

– Jeg har opplevd aposteltiden mange ganger

Publisert: - Oppdatert: 23.11.2020 kl 11:23

PORTRETT: I 1959 reiste Jorunn Hamre (89) til Etiopia som misjonær. Der brakte hun budskapet om Jesus til de mørkeste plasser, og tusener av mennesker har blitt frelst, helbredet og satt fri. – Jeg har sett evangeliets omskapende makt i et helt folk, stråler hun.

– Eg fekk hjelp av Jesus, verdas beste lege

Hans Mannefred hadde uhelbredeleg tjukktarmkreft:

– Eg fekk hjelp av Jesus, verdas beste lege

Publisert:

VITNESBYRD: Legane spådde at Hans Mannefred hadde fire veke att. Folk frå fleire plassar i Sverige bad for han. – Utan Jesus hadde eg ikkje overlevd, meiner han.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...