Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Hva skjer med KrF?

1. «Vi skal slåss uforsonlig med lutherdom. Vi skal ha en hensynsløs kirkepolitikk. Barna skal gjøres til sosialister, og det er skolen som skal gjøre dem til det. Vi må bruke vår makt hensynsløst». Dette sa Aps Edvard Bull i 1923.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:53

2. Dette er nå gjennomført. Kristendommen er fjernet fra barnehage, skole og universitet. Den er fjernet fra grunnloven. Dette parti vil KrF samarbeide med, sogar i regjering.Årsak: For stor avstand mellom KrF og Frp. KrFU sa nylig at «vi må gå mot venstre».

3. Da har KrF gått bort fra kampen mot abort. Partiet godtar homoekteskap. Bibelen skal ikke nevnes i programmet, terror mot Israel aksepteres, penger til Hamas er ok. Partiet må favne videre, sier Hareide. Han tolker Bibelen inn i «en ny tid», og snur kappen etter den sekulære vinden. Bibelen er en bok man ikke kan velge det som passer best, slik som KrF gjør. Hvordan får Hareide det kommunistiske menneskesyn til Ap til å harmonere bedre med KrF enn Frp sitt menneskesyn. Frp står opp for Israel, og er uenig i avkristningen av Norge. Jeg tror jeg vet hvorfor Hareide vil gå i retning Ap: Det har med bistand å gjøre. KrF mener at jo mer bistand, jo mer kristelig er partiet, noe som selvfølgelig er det rene, skjære vås.

4. Hareide må stoppes. KrF vil komme under sperregrensen, noe som kan være like greit. Vi har ikke bruk for nok et sosialistisk parti. KrFU er jo helt rabiat. Deres politikk går SV en høy gang.

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!