Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kommer det en krig?

Jeg var nylig frimodig og delte ut et budskap som jeg fikk via en annen, om en kommende krig. Nå er jo ikke krig mot Norge en ny tanke. Lebesbymannen profeterte jo også om det, da med henvisning til 1953.

Tekst:

Publisert:

Men året kom og gikk uten at noe skjedde. Muligens fordi et annet budskap kom ut rundt 1950 som het «dom over Sverige», hvor man nøyaktig beskrev en russisk krig mot landet. Såpass nøyaktig at det svenske militæret ble interessert, ettersom profetien beskrev hemmelige plasser som bare militæret visste om, som predikanten ikke kunne vite. Da «Dom over Sverige» kom ut, skjedde det en oppvåkning blant kristne. De ba og tok budskapet seriøst. I 1953 døde Josef Stalin. Og senere viste det seg at mannen hadde planer om å starte 3. verdenskrig, men hans død gjorde det mulig å utsette det. Så kan datoer utsettes? Ja, som i Jonas bok, hvor de fikk 40 dager, ble utsatt til rundt 150 år, pga.? Deres omvendelse.

Kan russernes krig utsettes? Jeg tror det, om det finnes anger og omvendelse. Selv om jeg hittil har sett veldig, veldig lite av det! Folk ønsker heller å ikke høre sånne budskap. Kommer det krig til jul? Jeg tror ikke det, fordi det er sjelden når man setter en dato, at ting vil skje. Men samtidig, det kan skje! Om ikke krig kommer nå, så skal vi prise Herren for det. Men det vil bare bli utsatt for en periode. Og vi trenger å forberede oss uansett hva fremtiden bringer. Litt ekstra mat, vann etc. Man behøver ikke å være redd, fordi den fullkomne kjærligheten driver frykten ut (1. Joh. 4:18). Og ettersom det er så mange kjærlighetsprofeter i dette landet, så regner jeg med at få sliter med frykt.

Jeg tror at året vi går inn i, vil være fullt av omveltninger. Derfor, kjære bror og søster, bind opp om deg med Guds fulle rustning. Ikke sett din lit til Donald Trump, men til Gud alene. Be Herren om mer olje i din kanne, det er ikke tid for å sove! Vi trenger å være mer forberedt nå enn noen gang. For dette ordet er også i ferd med å bli oppfylt i vår egen nasjon: «Da skal de overgi dere til trengsel og slå dere i hjel, og dere skal hates av alle folkeslag for mitt navns skyld. Og da skal mange ta anstøt, og de skal forråde hverandre og hate hverandre, og mange falske profeter skal oppstå og føre mange vill. Og fordi urettferdigheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kald hos de fleste.» Matt. 24.

Det vil fremover koste å være en kristen også i denne nasjonen. Og da er det ikke tid for å sove, men å ransake sitt hjerte innfor en Hellig Gud (Salme 139:23-24 og Luk. 21:36)

Nøkkelord

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!