Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Strengest i klassen

Debatt: Norge sa nei til hele 99 prosent av afghanske menn mellom 18 og 34 år. Dette viser at det kun er mennesker som virkelig har behov for beskyttelse som får opphold i Norge. FrP mener at asylsøkere fra trygge områder skal returneres så fort som praktisk mulig.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 16:01

Andelen afghanske menn mellom 18 og 34 år som mottar positivt svar på asylsøknadene sine i Norge er nå minimal. For afghanske asylsøkere generelt, har Norge det siste året avslått 69 prosent av søknadene. Snittet i EU ligger på 43 prosent, og Norge har med FrP i regjering den strengeste asylpolitikken i Europa.

Så lenge det er mange som kommer til Norge uten å ha krav på opphold og beskyttelse, blir returarbeidet viktigere enn noen gang. Derfor har regjeringen i statsbudsjettet for 2017 foreslått å øke potten til returarbeid med godt over 100 mill. kroner. Dette er for at returene til hjemlandet skal skje så fort som mulig.

Fremskrittspartiet gjør det vi sier. For tre år siden gikk vi til valg på stramme inn for å sikre en streng, rettferdig og bærekraftig innvandringspolitikk. Resultatene ser vi nå.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!