Du må være innlogget for å få tilgang til alle nyheter! Logg inn eller opprett brukerkonto.

Kampen mot å forby Bibelen

Den norske 90-prosentskulturen er den historisk kristne og bygger på Bibelen. Men den er under angrep, både i Norge og Amerika. Vil sekulærfundamentalismen og demodiktaturet erklære tekster fra Bibelen som hatkriminalitet?

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.11.2016 kl 15:25

Seier i Amerika kan stoppe den prosessen. I Amerika er sekulariseringen kommet så langt i det offentlige rom at de kristne gikk mann og kvinne av huse for å stemme på en kandidat som lovet å gjeninnføre religionsfriheten, helt og fullt.

Alle som har fulgt med på amerikansk TV-debatt og valg, vet dette. De som har fulgt norske mainstream-media, tror at kristenfolket ikke visste hva de gjorde.

Men de visste.

Det skal bli «Merry Christmas» (god jul) igjen ikke bare «Happy holliday» (god høytid), sa Trump i en av debattene.

Over 1000 saker om religionsfrihet verserer for retten i USA. Predikantene er redde for forkynnelsesfriheten. Bibel og bønn er forbudt i offentlig skole.

Donald Trump vant med de kristnes stemmer, 4 av 5 evangelikale gikk og stemte Donald Trump – fordi han vil gå imot hele det establishment i Amerika som har ansvaret for den svekkede religionsfriheten.

Første kampen står om høyesterett, for religionsfrihet, for ekteskap, og barnet i mors liv.

Kan religionsfriheten bli svekket i Norge og?

Innen 10 år vil trolig de som går i Pride-marsjen, forlange en lov som gjør det ulovlig å lese Guds ord om homofili, både i kirken og i frikirken.

Alle toleransens moderne profeter har en ting felles. Det skal bare være toleranse for dem som er enig med dem. Andre synspunkter skal bekjempes med intoleranse. Sett de andre i fengsel! Pastor Åkne Green i Sverige ble en troshelt som kjempet og vant i denne saken – like til høyesterett.

Men bølgen fra Amerika vil kunne løfte religionsfriheten i hele Europa. De kristne har kjempet i 30 år – og vunnet. Seieren i Amerika kan bli varig – fordi de nå har sørget for en president som innsetter høyesterettsdommere, som ikke vil blande seg i politikk, og endre ekteskap, beskyttelse av barnet i mors liv og religionsfriheten.

Disse dommere som Trump skal utnevne kanskje 3-4 av, sitter i 30-40 år – på livstid. Derfor er de kristnes seier i Amerika så enorm ved dette valget.

Derfor er de sekulære som vil bruke høyesterett til sine politiske saker og la dommere overstyre landets folkevalgte, foreløpig stoppet.

Men frihetsbølgen fra Amerika kan gi kristen seier også i Europa og Norge. Vi kan bli løftet av en bølge som kjemper mot at deler av Bibelen er forbudt i Norge om 10-15 år.

Vår viktigste kamp vil stå for frihet, ikke for enkeltsaker.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!