Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
YOGA: I april i fjor, da kirken var stengt på grunn av pandemien, rullet sokneprest Karoline Astrup ut en yogamatte ved alteret i Asker kirke, og hadde yoga via datamaskinen sammen med sine 15 år unge konfirmanter. Det ble vist som en reportasje i Dagsrevyen. Du kan se videoopptaket lenger ned på denne siden. Soknepresten har yogagudstjenester i kirken, for alle, en gang i måneden.
 Foto: Skjermdump fra NRK

YOGA: I april i fjor, da kirken var stengt på grunn av pandemien, rullet sokneprest Karoline Astrup ut en yogamatte ved alteret i Asker kirke, og hadde yoga via datamaskinen sammen med sine 15 år unge konfirmanter. Det ble vist som en reportasje i Dagsrevyen. Du kan se videoopptaket lenger ned på denne siden. Soknepresten har yogagudstjenester i kirken, for alle, en gang i måneden. Foto: Skjermdump fra NRK

Karoline Astrup, sokneprest og yogalærer:

– Både yoga og religiøs forkynnelse kan være skadelig

– At noen kan oppleve skadelig påvirkning i møte med yoga eller meditasjon, det tviler jeg ikke på at kan skje. Men det har jeg også sett i møte med religiøs forkynnelse innenfor kristendommen. Der mennesker sitter med makt, kan den misbrukes, sier Karoline Astrup, sokneprest i Asker.

Publisert:

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse