Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

BISKOPENE I DEN NORSKE KIRKE: Jan Otto Myrseth, biskop i Tunsberg, Anne Lise Ådnøy, biskop i Stavanger, Knut Erling Johansen, konstituert biskop i Borg, Herborg Finnset, biskop i Nidaros, Olav Øygard, biskop i Nord-Hålogaland, Atle Sommerfeldt, biskop i Borg, Stein Reinertsen, biskop i Agder og Telemark, Ingeborg Midttømme, biskop i Møre, Olav Fykse Tveit, preses i Bispemøtet, Halvor Nordhaug, biskop i Bjørgvin, Solveig Fiske, biskop i Hamar, Ann Helen Fjeldstad Jusnes, biskop i Nord-Hålogaland og Kari Veiteberg, biskop i Oslo.
 Foto: Den norske kirke

BISKOPENE I DEN NORSKE KIRKE: Jan Otto Myrseth, biskop i Tunsberg, Anne Lise Ådnøy, biskop i Stavanger, Knut Erling Johansen, konstituert biskop i Borg, Herborg Finnset, biskop i Nidaros, Olav Øygard, biskop i Nord-Hålogaland, Atle Sommerfeldt, biskop i Borg, Stein Reinertsen, biskop i Agder og Telemark, Ingeborg Midttømme, biskop i Møre, Olav Fykse Tveit, preses i Bispemøtet, Halvor Nordhaug, biskop i Bjørgvin, Solveig Fiske, biskop i Hamar, Ann Helen Fjeldstad Jusnes, biskop i Nord-Hålogaland og Kari Veiteberg, biskop i Oslo. Foto: Den norske kirke

Biskopene kalles på nytt til omvendelse

Den norske kirkes «Kirkeuka for fred i Palestina og Israel», som ble arrangert 20. - 26. september, ble etter Martin Gelleins mening en tragedie. Som hjemlig representant for den norske avdeling av «Den kristne ambassade i Jerusalem», har man grunn til å ha tillit til hans vurdering. Nå er Kirkeuken over og tid for å slikke sårene.

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2021 kl 23:30

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse