Annonse
Annonse
Norge IDAG
I JANUAR var Frp-leder Sylvi Listhaug blant dem som holdt appell under en demonstrasjon i regi av «Vi som krever biligere strøm» utenfor Stortinget. Nå krever hennes partikollega og stortingsrepresentant Marius Arion Nilsen lavere strømpriser og drivstoffavgifter - og arrangerer en egen konferanse på Stortinget onsdag 30. mars.
 Foto: Terje Bendiksby / NTB

I JANUAR var Frp-leder Sylvi Listhaug blant dem som holdt appell under en demonstrasjon i regi av «Vi som krever biligere strøm» utenfor Stortinget. Nå krever hennes partikollega og stortingsrepresentant Marius Arion Nilsen lavere strømpriser og drivstoffavgifter - og arrangerer en egen konferanse på Stortinget onsdag 30. mars. Foto: Terje Bendiksby / NTB

Frp arrangerer egen strøm- og drivstoff-konferanse på Stortinget

– Vi har fått nok av tomme ord fra Arbeiderpartiet og Senterpartiet som på inn- og utpust sier de følger den kritiske økonomiske situasjonen «tett» og «nøye». Vi ser en stat som håver inn på skyhøye strøm- og petroleumsinntekter samtidig som innbyggere og bedrifter rammes av høye avgifter og kostnader som løper løpsk, skriver stortingsrepresentant Marius Arion Nilsen (Frp) i et debattinnlegg på idag.no.

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2022 kl 13:34

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse