Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Kommentarartikler

Matlager: – Kanskje er det tid for å gjøre som Josef gjorde i Egypt, legge en plan om det skulle bli dårligere tider? spør Trine Overå Hansen.
 Foto: NTB scanpix

Matlager: – Kanskje er det tid for å gjøre som Josef gjorde i Egypt, legge en plan om det skulle bli dårligere tider? spør Trine Overå Hansen. Foto: NTB scanpix

Har vi nok matberedskap?

Helt siden Andre verdenskrig har det vært en selvfølge i Norge at vi får tak i det vi trenger av matvarer. Og de siste årene har maten blitt stadig billigere. 12,9 prosent av lønna til nordmenn går nå til mat ifølge SSB. På 50-tallet lå andelen vi brukte på mat på rundt 45% av inntektene.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse