Annonse
Annonse
Norge IDAG

Kommentarartikler

JERUSALEM: Mange demonstrerte utenfor Knesset på søndag, 23. juli 2023. — Venstresiden lager i disse dager et voldsomt rabalder i håp om å begrense den israelske regjeringens uttalte mål: Å føre makten tilbake til et demokratisk folkevalgt flertall, skriver påtroppende assisterende redaktør i Norge IDAG, Martin Gellein.
 Foto: AP Photo/Ohad Zwigenberg

JERUSALEM: Mange demonstrerte utenfor Knesset på søndag, 23. juli 2023. — Venstresiden lager i disse dager et voldsomt rabalder i håp om å begrense den israelske regjeringens uttalte mål: Å føre makten tilbake til et demokratisk folkevalgt flertall, skriver påtroppende assisterende redaktør i Norge IDAG, Martin Gellein. Foto: AP Photo/Ohad Zwigenberg

Martin Gellein:

Netanyahu styrker demokratiet

Fra omkring 1990 har den liberale venstresiden tilranet seg makt og innflytelse den i våre dager kjemper en fortvilet og desperat kamp for å beholde. Da Israel ble gjenopprettet i 1948 lyktes det ikke delegatene å komme frem til enighet om en Grunnlov. Det ble vedtatt en overgangslov og deretter flere grunnleggende lover. Men Israel har enda ingen egen Grunnlov.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse