Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
En israelsk kvinne undersøker skadede på sitt hjem i grensebyen Sderot, etter at det ble rammet av en terrorrakett fra Gazastripen 15. mai 2021. Ingen steder i Israel har blitt hardere rammet av palestinsk terrorvirksomhet enn Sderot, en arbeiderby omtrent 1,5 kilometer fra Gaza-grensen. – Selv om Sderot nyter en økonomisk vekst og utvikling, lider en generasjon av barn og foreldre av de traumatiske effektene av to tiår med rakkettterror som eksperter fremdeles sliter med å forstå, rapporterer nyhetsbyrået AP.
 Foto: Ariel Schalit/NTB

En israelsk kvinne undersøker skadede på sitt hjem i grensebyen Sderot, etter at det ble rammet av en terrorrakett fra Gazastripen 15. mai 2021. Ingen steder i Israel har blitt hardere rammet av palestinsk terrorvirksomhet enn Sderot, en arbeiderby omtrent 1,5 kilometer fra Gaza-grensen. – Selv om Sderot nyter en økonomisk vekst og utvikling, lider en generasjon av barn og foreldre av de traumatiske effektene av to tiår med rakkettterror som eksperter fremdeles sliter med å forstå, rapporterer nyhetsbyrået AP. Foto: Ariel Schalit/NTB

Terrortunneler under skoler på Gazastripen:

Israel krevde stans i finansieringen av UNRWA

Det israelske forsvaret har avslørt en terrortunnel som Hamas har bygget under en UNRWA-skole på Gazastripen. Terrorgruppen nekter FN å inspisere tunnelen, og det har ført til at Israel krevde stans av pengestrømmen til UNRWA, FNs hjelpeorganisasjon for palestinske flyktninger i Midtøsten.

Publisert:

Sist oppdatert: 12.08.2021 kl 14:50

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse