Annonse
Annonse
Norge IDAG
Forskningsassistent for smittsomme sykdommer Irma Barreto Ojeda (til høyre) ved University of Miami Miller School of Medicine holder et brett med en sprøyte som inneholder enten placebo eller Moderna COVID-19-vaksinen. Hun går i gjennom en verifiseringsprosess sammen med sykepleier Inza Patton og farmasøyt Barbara Huang for å bekrefte at den rette frivillige deltakeren får riktig injeksjon av enten placebo eller vaksinen, som bare er kjent for det medisinske teamet.
 Foto: Taimy Alvarez / NTB

Forskningsassistent for smittsomme sykdommer Irma Barreto Ojeda (til høyre) ved University of Miami Miller School of Medicine holder et brett med en sprøyte som inneholder enten placebo eller Moderna COVID-19-vaksinen. Hun går i gjennom en verifiseringsprosess sammen med sykepleier Inza Patton og farmasøyt Barbara Huang for å bekrefte at den rette frivillige deltakeren får riktig injeksjon av enten placebo eller vaksinen, som bare er kjent for det medisinske teamet. Foto: Taimy Alvarez / NTB

Tredje fase test:

Koronavaksine er 90 prosent effektiv

En koronavaksine utviklet av amerikanske Pfizer og tyske BioNTech er 90 prosent effektiv i å hindre covid-19-infeksjoner, opplyser selskapene.

Publisert:

Sist oppdatert: 09.11.2020 kl 15:11

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse