Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Lederartikler

Et stort ras: Raset over E16 ved Hyvingstunnelen i Voss kommune i fjor huskes godt. Det så ut som på bildet. Og dette kan skje på 60 steder på veien Bergen-Voss, sier geologene. Det er bare en av grunnene til at folk og stortingsrepresentanter i Hordaland  krever byggestart på ny E16 i 2021 istedet for 2024, som Regjeringen har gått inn for.
 Foto:  Paul S. Amundsen / NTB scanpix

Et stort ras: Raset over E16 ved Hyvingstunnelen i Voss kommune i fjor huskes godt. Det så ut som på bildet. Og dette kan skje på 60 steder på veien Bergen-Voss, sier geologene. Det er bare en av grunnene til at folk og stortingsrepresentanter i Hordaland krever byggestart på ny E16 i 2021 istedet for 2024, som Regjeringen har gått inn for. Foto: Paul S. Amundsen / NTB scanpix

2021 eller 2024 - Hva Fikser vi først ?

De siste ukene har folket protestert i vest. Partienes stortingsrepresentanter i Hordaland har protestert og Senterpartiet fikk oppslaget på TV. Spørsmålet er om veien mellom Oslo og Bergen, som aldri kom, skal utsettes til 2021 eller 2024. Stilt overfor det vi ser på bildet, ras som blokkerer veien, og som kan inntreffe mange steder på veien Bergen- Voss, er det ikke rart folk engasjerer seg. Vi er nødt å bygge E 16 først. Men å utsette alle de andre livsviktige veiene som gir oss næringslivsutvikling, er det ingen mening i.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse