Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Etter en rådgivende avstemning i Borg bispedømme er Kari Mangrud Alvsvåg (øverst t.v.), Kåre Rune Hauge (nederst t.h)) og Harald Hegstad (øverst t.h.) de tre kandidatene som går videre til neste runde i ansettelsen av ny biskop i Borge bispedømme. Ole Martin Grevstad og Kristine Sandmæl fikk ikke nok stemmer for å bli med videre i prosessen. Østre Fredrikstad kirke var stedet der de fem bispekandidatene ble intervjuet i et direktesendt møte 25. november. (Kan sees i opptak).
 Foto: Kirkebyggdatabasen / Kirkesøk.no / Den norske kirke

Etter en rådgivende avstemning i Borg bispedømme er Kari Mangrud Alvsvåg (øverst t.v.), Kåre Rune Hauge (nederst t.h)) og Harald Hegstad (øverst t.h.) de tre kandidatene som går videre til neste runde i ansettelsen av ny biskop i Borge bispedømme. Ole Martin Grevstad og Kristine Sandmæl fikk ikke nok stemmer for å bli med videre i prosessen. Østre Fredrikstad kirke var stedet der de fem bispekandidatene ble intervjuet i et direktesendt møte 25. november. (Kan sees i opptak). Foto: Kirkebyggdatabasen / Kirkesøk.no / Den norske kirke

Nå har bare tre av disse mulighet til å bli biskop i Borg

Etter en rådgivende avstemning i Borg bispedømme er konstituert biskop Kari Mangrud Alvsvåg, Kåre Rune Hauge og Harald Hegstad de tre kandidatene som går videre til neste runde i ansettelsesprosessen.

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2021 kl 12:53

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse