Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Israels rakettforsvar, Iron Dome, tar ned raketter som regner fra himmelen over kystbyen Ashkelon 11. mai 2023. Over 50,000 ukrainere har flyttet til Israel etter at Russland invaderte hjemlandet. Men heller ikke i Israel unngår de å bli angrepet. Etter at palestinske terrorister invaderte Israel og myrdet over 1000 sivile, er det sendt mange tusen raketter fra Gazastripen mot den israelske sivilbefolkningen.
 Foto: AP Photo/Tsafrir Abayov, File/NTB.

Israels rakettforsvar, Iron Dome, tar ned raketter som regner fra himmelen over kystbyen Ashkelon 11. mai 2023. Over 50,000 ukrainere har flyttet til Israel etter at Russland invaderte hjemlandet. Men heller ikke i Israel unngår de å bli angrepet. Etter at palestinske terrorister invaderte Israel og myrdet over 1000 sivile, er det sendt mange tusen raketter fra Gazastripen mot den israelske sivilbefolkningen. Foto: AP Photo/Tsafrir Abayov, File/NTB.

David Millard:

– Er vi på vei mot Harmageddon?

I Johannes åpenbaring, Bibelens siste bok, kan man lese om Harmageddon - om det siste og endelige slaget mellom de gode og de onde kreftene i verden. Harmageddon-uttrykket anvendes hyppig i våre dager, og mange hevder begivenheter i tiden viser at det store slaget nærmer seg.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse