Annonse
Annonse
Norge IDAG
FÅR IKKE MØTE ELEVENE: Sivilombudet fastslår at det er greit at staten nekter Gideon å dele ut bibler til norske skoleelever. De kan få lov til å gi Bibelen som klassesett til skolen, men får ikke lov til å møte elevene direkte. – Forkynnelsen skjer ikke i skolen for vår del, kun overrekkelsen av boken. Likevel kaller statsmakten dette forkynnelse, sier generalsekretær Steinar Hopland i The Gideons International in Norway.
 Foto: Gideon

FÅR IKKE MØTE ELEVENE: Sivilombudet fastslår at det er greit at staten nekter Gideon å dele ut bibler til norske skoleelever. De kan få lov til å gi Bibelen som klassesett til skolen, men får ikke lov til å møte elevene direkte. – Forkynnelsen skjer ikke i skolen for vår del, kun overrekkelsen av boken. Likevel kaller statsmakten dette forkynnelse, sier generalsekretær Steinar Hopland i The Gideons International in Norway. Foto: Gideon

Sivilombudet setter sluttstrek:

Gideon får ikke dele ut bibler til elever på skolene

Gideons generalsekretær Steinar A. Hopland er opprørt over at staten nekter organisasjonen å få besøke skoler - for å gi bort gratis nytestamenter direkte til elever i konfirmasjonsalder.

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2022 kl 13:36

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse