Annonse
Annonse
Norge IDAG
Sør-Afrika tillater begrenset bruk av et veterinærlegemiddel for å behandle COVID-19 selv om tilsynsmyndigheter erkjenner at det ikke er nok bevis for at det fungerer eller er trygt for dette formålet. Den sørafrikanske helseproduktreguleringsmyndigheten kunngjorde denne uken at stoffet ivermektin kan brukes under eksepsjonelle omstendigheter. Nabolandet Zimbabwe har også tilsynelatende tillatt bruk av middelet. Illustrasjonsbilde.
 Foto: Denis Farrell / NTB

Sør-Afrika tillater begrenset bruk av et veterinærlegemiddel for å behandle COVID-19 selv om tilsynsmyndigheter erkjenner at det ikke er nok bevis for at det fungerer eller er trygt for dette formålet. Den sørafrikanske helseproduktreguleringsmyndigheten kunngjorde denne uken at stoffet ivermektin kan brukes under eksepsjonelle omstendigheter. Nabolandet Zimbabwe har også tilsynelatende tillatt bruk av middelet. Illustrasjonsbilde. Foto: Denis Farrell / NTB

Nytt funn fra israelsk forsker:

Tropemedisin kan virke mot koronaviruset

Ifølge professor Eli Schwartz ved Sheba Medical Center i Israel kan antiparasitt-medisin redusere lengden på infeksjon fra koronaviruset.

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2021 kl 14:32

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse