Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
PRESISERER: – Jeg finner det dog på sin plass å presisere at min opptreden i nevnte høringsmøte var i egenskap av generalsekretærens stedfortreder. Han var forhindret fra å møte. Om han hadde hatt anledning, ville det vært den samme tekst som ville blitt framført, skriver spesialrådgiver Dag Nygård i Norges Kristne Råd. Bildet er fra regjeringens høringsmøte om det såkalte konverteringsterapi-forslaget.
 Foto: Skjermdump fra video på regjeringen.no

PRESISERER: – Jeg finner det dog på sin plass å presisere at min opptreden i nevnte høringsmøte var i egenskap av generalsekretærens stedfortreder. Han var forhindret fra å møte. Om han hadde hatt anledning, ville det vært den samme tekst som ville blitt framført, skriver spesialrådgiver Dag Nygård i Norges Kristne Råd. Bildet er fra regjeringens høringsmøte om det såkalte konverteringsterapi-forslaget. Foto: Skjermdump fra video på regjeringen.no

– Vil presisere at jeg uttalte meg på vegne av Norges Kristne Råd

Spesialrådgiver Dag Nygård i Norges Kristne Råd (NKR) har bedt om å få komme med en presiserende korreksjon, til noen av sakene Norge IDAG har skrevet om NKRs arbeid med høringssvar til den såkalte «konverteringsterapi»-loven.

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2021 kl 00:54

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse