Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

– Det å flagge og gå i pride er å gi sin stemme og støtte til en bevegelse som hevder å sitte på definisjonsmakta over seksualitet og kjønn. Da er det i beste fall naivt å gå i paraden for å fremstå mest mulig politisk korrekt. Tar man synlig avstand kan det føre til uthenging i media og stempling som bakstreversk og mørkemann, skriver Truls Olufsen-Mehus i dette debattinnlegget. Han er stortingskandidat for KrF Troms og Finnmark.
 Foto: Privat

– Det å flagge og gå i pride er å gi sin stemme og støtte til en bevegelse som hevder å sitte på definisjonsmakta over seksualitet og kjønn. Da er det i beste fall naivt å gå i paraden for å fremstå mest mulig politisk korrekt. Tar man synlig avstand kan det føre til uthenging i media og stempling som bakstreversk og mørkemann, skriver Truls Olufsen-Mehus i dette debattinnlegget. Han er stortingskandidat for KrF Troms og Finnmark. Foto: Privat

Pride:

– Det handler ikke om kjærlighet lenger

– Jeg går ikke i paraden og jeg sympatiserer ikke lenger med regnbueflagget. Det er det gode grunner til, skriver Truls Olufsen-Mehus, stortingskandidat i KrF, i dette debattinnlegget.

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2021 kl 09:37

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse