Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

«Enhver HV-soldat må raskest mulig få utlevert et fungerende tjenestevåpen, samt 200 skudd. Soldaten skal være KTS (klar til strid) på kortest mulig varsel i sitt eget hjem», er oppfordringen fra Sondre Melås og Erik Selle til regjeringen, for å styrke Norges forsvar. Illustrasjonsbildet er fra september 2018. Styrker fra Forsvaret og Heimevernet holder vakt i Borg havn i Fredrikstad, der militære kjøretøyer og materiell til NATO-øvelsen Trident Juncture ble losset av det danske lasteskipet Ark Germanica.
 Foto: Heiko Junge / NTB

«Enhver HV-soldat må raskest mulig få utlevert et fungerende tjenestevåpen, samt 200 skudd. Soldaten skal være KTS (klar til strid) på kortest mulig varsel i sitt eget hjem», er oppfordringen fra Sondre Melås og Erik Selle til regjeringen, for å styrke Norges forsvar. Illustrasjonsbildet er fra september 2018. Styrker fra Forsvaret og Heimevernet holder vakt i Borg havn i Fredrikstad, der militære kjøretøyer og materiell til NATO-øvelsen Trident Juncture ble losset av det danske lasteskipet Ark Germanica. Foto: Heiko Junge / NTB

Aldri mer 9. april 1940

Vi har ingen garantier for at ikke NATO, og Norge vil bli trukket inn i krigen. Vi ser realitetene i verden. Vi må nå som en nasjon ta ansvar for vår egen sikkerhet, og NATOS yttergrense i nordområdene, skriver Sondre Melås og Erik Selle.

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2022 kl 12:26

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse