Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Om sosialister, islamister og mer

Publisert:

Først det følgende lille «klippet» som dere ikke vil finne i noe norsk riksmedia, nemlig: «Sosialistene i Iran allierte seg med Ayatollah Khomeinis islamister, for å fjerne Sjahen og hans regime. Da dette var gjort begynte den «islamske rørsla» til Khomeini å slå ihjel de sosialistene de ...

To likestilte syn på ekteskapet?

Publisert:

Kirkemøtet har vedtatt at Den norske kirke (Dnk) skal ha to likestilte syn på ekteskapet, det monogame ekteskap mellom én mann og én kvinne, og «ekteskap» mellom likekjønnede par.

«Bodø avviste Israel-boikott»

Publisert:

Under denne overskriften skriver VL 11.02.17 side 11; «Bodø kommune skal ikke boikotte varer produsert på den okkuperte Vestbredden.»

Fake News - fra Kirkemøtet

Publisert:

Sånn i korte trekk handler jo Bibelen om den «umulige» Loven i GT, det frigjørende evangeliet i NT og Den endelige dommen over «Skjøgen». Hun er ånden som gjennomsyrer alle kirkesamfunn, men vil falle for sitt eget bedrageri.

Biskopers unnfallenhet

Publisert:

Det er både trist og tankevekkende å lese hva de «konservative» biskopene Kvarme og Nordhaug skriver om sin stemmeforklaring i Kirkemøtet. De har gitt opp sin oppgave som kirkens teologiske ledere, og gjør gode miner til slett spill.

– Nye småpartier vil svekke KrF

Publisert:

Slik skriver Norge IDAG 16 desember, der blant andre Frank Aarebrot og Filip Rygg får ytre seg om regjeringens budsjettforlik, og den generelle situasjonen når det er flere kristne partier å velge mellom.

Norge går av hengslene uten Gud

Publisert:

Vi er i ei skjebnesvanger tid for landet vårt! Som om det ikkje er nok at kyrkja no skal «vie» to av same kjønn og kalle det eit ekteskap (som om menneske kan stjele Guds patent utan at det straffar seg), så kjem det no eit forslag frå Ap om å innføre eit tredje kjønn i Norge! Og når KrF ...

«Kun pinsevenner igjen»

Publisert:

Denne overskriften kan vi lese i Vårt Land 25. februar. Ingressen sier følgende: «styre og rådgivende komité for evangeliseringskampanjen med Franklin Graham består nå stort sett av pinsekarismatikere». Leser vi hele artikkelen er det vist til en rekke ledere som ikke hører til i ...

Barnevernet bør under administrasjon

Publisert:

Når en kommune ikke er i stand til å styre, blir det oppnevnt en annen administrasjon. Hvordan det forholder seg med en statsinstitusjon som barnevernet, som ikke makter de opgavene de er pålagt, det bør snarest avklares.

Hva om ikke KrF fantes?

Publisert:

Slik var overskriften utformet av Geir Magnus Nyborg i avisen Dagen 23/1/17. Men han tillot seg selv å gi svaret: Uten alle KrFs oppnådde samfunnsmessige resultater ville det ellers stått ille til i dette landet. Vel, spørsmålet hans var og er hypotetisk, og svaret klart preget av hva denne ...

Pensjonisters økonomi

Publisert:

Det er mye god livskvalitet og folkehelse i bedre økonomi. Folk med god økonomi har en tendens til spise sunnere og ha høyere aktivitetsnivå, men også leve lenger.

En pill råtten kirke

Publisert:

Flertallet av prester og biskoper sørget for at den norske kirke falt enda noen solide trinn nedover på den moralske stigen. Det ble tillatt – i hvert fall fra prestehold – at homofile skulle få «gifte» seg i kirken. Det første «paret» ble introdusert i TV-nyhetene 1. februar med ...

– Ikke gi opp

Publisert:

I spalten Side 3 politikk i Norge idag 3 februar, skriver Jan Pedersen: Ikke gi opp! Pedersen kommer med veldreide formuleringer, og det er lett å være enig med han - veldig enig!

Maritimt gartnerbruk

Publisert:

Det oppfordres for tiden sterkt til å finne opp nye produkter og utvikle næringer, fortrinnsvis i det «grønne» virksomhetsområdet.

Framande sivilisasjonar?

Publisert:

Eg lånte eit gammalt Illustrert Vitenskap på bibloteket. Nr 3. 2014. Eg såg av innhaldet på utsida at dette måtte eg sjå nærare på. Eg tenkjer av og til på mengda av pengar som blir brukt til unødig forskning. Dette bladet fortalde at fremande sivilisasjoner finst der ute?

Odfjell er vekas lysglimt

Publisert:

Eg les eit innlegg av Gerd Alise Lochner der ho kjem med flengande kritikk av alt som Dan Odfjell meiner.

Geopolitiske omveltninger

Publisert:

Etter Brexit og Trump kan vi trygt si at verden er kommet i omveltning. Og dette er bare begynnelsen på drømmernes og globalistenes tilbaketog. Mange på venstresiden kan ikke engang ta det inn over seg, for det knuser deres livsløgn og lenge ufortjente privilegier.

Det blir ingen hindringer for private skoler

Publisert:

Sosialistisk Venstrepartis leder Audun Lysbakken legger press på kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen om å forby kreasjonisme-undervisning i private skoler. Det forteller Human-Etisk Forbunds blad Fri Tanke. Og han vil bruke maktmidler.

Geopolitiske omveltninger

Publisert:

Etter Brexit og Trump kan vi trygt si at verden er kommet i omveltning. Og dette er bare begynnelsen på «drømmernes» og globalistenes tilbaketog. Mange på venstresiden kan ikke engang ta det inn over seg, for det knuser deres livsløgn og lenge ufortjente privilegier.

Spenningens tid

Publisert:

2017 vil stå i historien, som et spenningens år. Det meste i Norge har skjedd i Trondheim i den siste tiden.

Vårt Land ut mot Franklin Graham

Publisert:

Avisen Vårt Land har i 2016-17 ukritisk og høyrøstet heiet frem et opprør mot evangelisk og karismatisk kristen-Norge. I strid med Petter Dass sin teologiske og åndelige arv tildelte de også «Petter Dass-prisen» til en kvinne som åpenlyst erklærer at hun ikke vil ha Jesus som Herre.

Vigsel av lesbiske og homofile i kyrkja

Publisert:

Vi er mange som er triste og sorgfulle over at Den norske kyrkja no har vedteke å starta med vigsel av lesbiske og homofile par. Dette er i strid med Bibelen, skaparordninga og Guds vilje.

Har Gud verkeleg sagt?

Publisert:

Eg går utifrå at mange med meg kjenner på avmakt og sorg over utviklinga i samfunnet me lever i.

Nasjonalstat eller globalisering

Publisert:

Et helt nytt politisk kart er i ferd med å tegne seg. Den noe skjulte globaliseringen som politisk agenda er eksponert gjennom Brexit og valget av Donald Trump som president i USA. Her er det viktig å ikke se seg blind på mikrolendet, men ha de store linjene for øyet. Vi ser en kamp mellom ...

Når homohysteri lager homoliturgi

Publisert:

Syndefallet førte med seg alle slags synder - også på det seksuelle område.. «Skammelig utukt» utviklet seg, som vi ser i fortellingen om Sodoma og Gomorra (1 Mos 18-19).

Annonse