Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

«KONVERTERINGSTERAPI»: – Det ligger en grov intoleranse innbakt i tankegodset bak lovforslaget. Går loven gjennom må boken til Trettebergstuen også forbys, skriver Partiet De Kristne i sitt høringssvar. Bildet er forsiden på boken HOMO, der Annette Trettebergstuen (AP) en av to forfattere. Hun er nå Norges nye kulturminister og har dermed ansvaret for å følge opp lovforslaget om såkalt konverteringsterapi.
 Foto: Pitch Forlag

«KONVERTERINGSTERAPI»: – Det ligger en grov intoleranse innbakt i tankegodset bak lovforslaget. Går loven gjennom må boken til Trettebergstuen også forbys, skriver Partiet De Kristne i sitt høringssvar. Bildet er forsiden på boken HOMO, der Annette Trettebergstuen (AP) en av to forfattere. Hun er nå Norges nye kulturminister og har dermed ansvaret for å følge opp lovforslaget om såkalt konverteringsterapi. Foto: Pitch Forlag

PDKs høringssvar:

«Det ligger en grov intoleranse innbakt i tankegodset bak lovforslaget»

– Lovforslaget er i sin kjerne et forsøk på å forby meninger og handlinger den radikale kjønnsideologien ikke tolerer, skriver Partiet De Kristne i sitt høringssvar til lovforslaget om såkalt konverteringsterapi. «Går loven gjennom må boken til Trettebergstuen også forbys», skriver de i høringssvaret, som du kan lese i sin helhet her.

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2021 kl 19:47

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse