Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Marte Yri Evensen er Daglig Leder i Stiftelsen KRAFT. Hun er opptatt av at reaksjonene på narkotika bør differensieres. – Man må ikke senke terskelen for bruk, for da vil tilgjengeligheten øke. Dersom man kan holde terskelen høyt oppe i samfunnet om at det faktisk ikke er lov tror jeg det vil forebygge at flere begynner med narkotika, sier hun.
 Foto: Privat

Marte Yri Evensen er Daglig Leder i Stiftelsen KRAFT. Hun er opptatt av at reaksjonene på narkotika bør differensieres. – Man må ikke senke terskelen for bruk, for da vil tilgjengeligheten øke. Dersom man kan holde terskelen høyt oppe i samfunnet om at det faktisk ikke er lov tror jeg det vil forebygge at flere begynner med narkotika, sier hun. Foto: Privat

Arbeiderpartiet sier nei til ny rusreform:

– En lettelse

Fredag ettermiddag hadde Arbeiderpartiet på sitt landsmøte votering over den mye omtalte rusreformen. Med 188 stemmer mot 101, ble det vedtatt et klart nei til forslaget om en ny rusreform. Dette stanser den fra å få flertall i Stortinget, og blir dermed ikke gjennomført i denne Stortingsperioden.

Publisert:

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse