Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
– Vi forteller om hvordan forfølgelse rammer kvinner og menn ulikt. Vi gjør det slik at vi kan forstå, som et kristent fellesskap, hvordan slik forfølgelse rammer både kvinner - og fellesskapet vårt. Hvis vi kan forstå taktikken som brukes i forfølgelse, så kan vi sammen være mer proaktive i hvordan vi bygger opp eget forsvar og motstand, sier Helene Fisher, leder for Åpne Dørers internasjonale kvinnearbeid.
 Foto: Johnny Myhr-Hansen

– Vi forteller om hvordan forfølgelse rammer kvinner og menn ulikt. Vi gjør det slik at vi kan forstå, som et kristent fellesskap, hvordan slik forfølgelse rammer både kvinner - og fellesskapet vårt. Hvis vi kan forstå taktikken som brukes i forfølgelse, så kan vi sammen være mer proaktive i hvordan vi bygger opp eget forsvar og motstand, sier Helene Fisher, leder for Åpne Dørers internasjonale kvinnearbeid. Foto: Johnny Myhr-Hansen

Helene Fisher:

– Forfølgelse rammer ulikt for kvinner og menn

– Forfølgelse av menn skjer ofte på en synlig måte, med vold, arrestasjon eller direkte angrep. Forfølgelse av kvinner skjer ofte i det skjulte og rammer helt annerledes enn med menn, forteller Helene Fisher i Åpne Dører. Se videointervjuet.

Publisert:

Sist oppdatert: 08.03.2022 kl 15:48

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse