Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Erfare Gud: – Drivkraften vår er å lære opp mennesker til å erfare Gud og selv bli brukt av Gud. For ett år siden begynte vi å samles til faste møter, der alle er aktivt med i forbønn og med å dele med de andre det Gud viser dem, sier Käthe Annbjørg Kristoffersen.
 Foto: Privat

Erfare Gud: – Drivkraften vår er å lære opp mennesker til å erfare Gud og selv bli brukt av Gud. For ett år siden begynte vi å samles til faste møter, der alle er aktivt med i forbønn og med å dele med de andre det Gud viser dem, sier Käthe Annbjørg Kristoffersen. Foto: Privat

Käthe Annbjørgs (64) sterke livshistorie:

– Guds ild er tilgjengelig for alle som tror

Med Jesus på gaten i Kristiansand

Som nyfødt ble hun levert på barnehjem, og adoptert bort da hun var 2 år. I mange år slet Käthe Annbjørg Kristoffersen med traumer. Som 15-åring sa hun ja til Jesus og fikk erfare en kraft så mektig at hun nå har jobbet med misjon og undervisning i 49 år. Hun driver traumesenter i hjemmet sitt på Flekkerøy og har i 23 år drevet bønnevandringer i Kristiansand. Og nå står hun i spissen for en stor konferanse i Q42 Kristiansand Kongressenter 29. september – 2. oktober.

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2022 kl 18:05

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse