Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

– Vi syns det er problematisk at noen predikanter advarer mot vaksinen av religiøse årsaker. Samtidig som det blir forkynt mot vaksinen, blir mennesker smittet og mange er blir alvorlig syke fordi de ikke er vaksinert. Det har også beklageligvis skjedd flere koronadødsfall. Dette er svært trist og bør mane til ettertanke, skriver 20 kristenledere i dette felles oppropet.
 Foto: Unsplash / illustrasjonsbilde

– Vi syns det er problematisk at noen predikanter advarer mot vaksinen av religiøse årsaker. Samtidig som det blir forkynt mot vaksinen, blir mennesker smittet og mange er blir alvorlig syke fordi de ikke er vaksinert. Det har også beklageligvis skjedd flere koronadødsfall. Dette er svært trist og bør mane til ettertanke, skriver 20 kristenledere i dette felles oppropet. Foto: Unsplash / illustrasjonsbilde

Opprop fra 20 kristenledere:

Hvorfor vaksinere seg?

– Vi vil oppfordre til å vaksinere seg mot pandemien som herjer både lokalt og globalt. Bli med i denne viktige dugnadsinnsatsen til alles beste. Sammen skal vi ta samfunnet tilbake til normalen, skriver 20 kristenledere i dette oppropet.

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2021 kl 13:52

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse