Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

– Jeg har vært medlem i partiet siden tidlig på 90-tallet, fra KrFs glanstid og deretter alle årene det stabilt har gått feil vei. Nå er vi kommet til et punkt der jeg ikke lenger kan sitte stille. KrF-skuta må tilbake på rett kurs. For å få dette til tror jeg vi må slippe til nye friske krefter i partiledelsen, skriver Jarle Jacobsen.
 Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

– Jeg har vært medlem i partiet siden tidlig på 90-tallet, fra KrFs glanstid og deretter alle årene det stabilt har gått feil vei. Nå er vi kommet til et punkt der jeg ikke lenger kan sitte stille. KrF-skuta må tilbake på rett kurs. For å få dette til tror jeg vi må slippe til nye friske krefter i partiledelsen, skriver Jarle Jacobsen. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

«KrF trenger et skifte i både takt og tone»

– Vår nye partileder bør være en visjonær politiker som er plassert i sentrum, helst uten et for rødt eller blått stempel hengende over seg. Lederen bør være uredd, raus, inkluderende og ikke minst må lederen ha teft og appell til flere velgergrupper, skriver Jarle Jacobsen i dette debattinnlegget. Han mener én person utpeker seg.

Publisert:

Sist oppdatert: 24.09.2021 kl 10:47

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse