Annonse
Annonse
Norge IDAG
Den palestinske ingeniøren Raed Nakhal fra Palestine Children Relief Fund, til høyre, og ingeniør Abdullah Dewik sjekker GEN-M-maskinen som genererer trygt drikkevann fra luften på taket til al-Rantisi sykehus i Gaza. Den israelske milliardæren Michael Mirilashvil tror han har funnet en løsning på Gazastripens kroniske vannkrise. Selskapet hans, Watergen, ønsker å levere hundrevis av generatorer som produserer drikkevann ut av løse luften. De har allerede levert to av maskinene til Gaza til tross for at det er terrororganisasjonen Hamas som har kontrollen over enklaven. Illustrasjonsbilde.
 Foto: Adel Hana/AP/NTB

Den palestinske ingeniøren Raed Nakhal fra Palestine Children Relief Fund, til høyre, og ingeniør Abdullah Dewik sjekker GEN-M-maskinen som genererer trygt drikkevann fra luften på taket til al-Rantisi sykehus i Gaza. Den israelske milliardæren Michael Mirilashvil tror han har funnet en løsning på Gazastripens kroniske vannkrise. Selskapet hans, Watergen, ønsker å levere hundrevis av generatorer som produserer drikkevann ut av løse luften. De har allerede levert to av maskinene til Gaza til tross for at det er terrororganisasjonen Hamas som har kontrollen over enklaven. Illustrasjonsbilde. Foto: Adel Hana/AP/NTB

Israelsk vann-fra-luft-teknologi skal bli produsert i India:

Lager trygt drikkevann fra luften

Det israelske selskapet Watergen er verdensledende innen teknologien der vann genereres av luft (Atmospheric Water Generation, forkortet til AWG). Nå inngår de samarbeid med Indias SMV Jaipuria Group om å bringe israelsk vann-fra-luft-teknologi til India.

Publisert:

Sist oppdatert: 27.05.2022 kl 23:42

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse