Norge IDAG

– Utfordringen er at vi fort blir opptatt av de andre

Live fra Bergen:

– Utfordringen er at vi fort blir opptatt av de andre

Publisert:

– Har du lurt på hvorfor menigheter er så forskjellig? Linn Myhr gir et svar på dette i denne videoen.

Live fra Bergen:

– Det var ingen annen vei til frelse

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2020 kl 14:42

– Vi skal ikke bare følge Jesus på de gode og lette stedene. Han ber oss også om å følge han når det er krevende, sier programleder i Live fra Bergen, Linn Myhr i denne andakten.

Live fra Bergen:

– Det er her vi trenger å stå sammen

– Vi trenger en ny frimodighet og solidaritet, som sier at vi stiller opp for hverandre når det stormer.

Publisert: - Oppdatert: 19.06.2020 kl 10:23

For ofte i kristenhetens historie har splittelse lammet oss. Det er når vi står sammen vi kan skape resultater, sier kommentator i Norge IDAG Bjarte Ystebø.

– Bønn er drivkraften bak alt

Live fra Bergen:

– Bønn er drivkraften bak alt

Publisert:

En periode var Fredrik og Cathrine ute av tjeneste for Gud. Så skjedde det noe. – Det var spennende og vi opplevde at Gud kalte oss på nytt og det som hadde ligget litt brakk kanskje, et kall begynte å våkne opp igjen, sier Cathrine. Se video:

– Å være trofast er godt for oss

Live fra Bergen:

– Å være trofast er godt for oss

– Er det greit å ligge sammen før vi gifter oss? Hvorfor kan vi ikke bare flytte sammen?

Publisert: - Oppdatert: 17.06.2020 kl 12:36

Enorme utfordringer angående seksualitet er ikke nytt i vår samtid. Det var også utfordringer for tusenvis av år siden. Alexis Lundh fra heltfri.net er ukens gjest i Live fra Bergen. Han forteller om sin jobb og hva han svarer på de vanskelige spørsmålene fra tusenvis av ungdommer han ...

Se 10. utgave av Live fra Bergen

Publisert:

Her kan du se kveldens program som har Alexis Lundh som gjest. Han skal snakke om mange spennende tema sammen med programleder Bjarte Ystebø.

Alexis Lundh er kveldens gjest

Se Live fra Bergen klokken 22:00:

Alexis Lundh er kveldens gjest

Publisert: - Oppdatert: 16.06.2020 kl 15:25

I kveld er det Alexis Lundh som er gjest i Live fra Bergen. Han er leder i heltfri.no en organisasjon som har tatt mål av seg å svare på vanskelige spørsmål. Se programmet direkte klokken 22.00 for å få med deg hva han har på hjertet i samtale med programleder Bjarte Ystebø.

– Det kristne livet er enkelt

Video:

– Det kristne livet er enkelt

Publisert:

Programleder i Live fra Bergen Bjarte Ystebø mener det kristne livet er enkelt. Hør hele hans andakt for å få vite hvordan han forsvarer sin påstand.

Video:

– Vi har hatt det helt fantastisk

Hør hva Christian Lilleheim blant annet forteller om sin oppvekst som misjonærbarn i Tanzania.

Publisert: - Oppdatert: 04.06.2020 kl 08:48

– Alle fem søsken kunne bodd i Afrika og vi kunne bodd i Norge. Vi har tilhørighet begge plasser. Vi har hatt det helt fantastisk, sa pastor i Salem Christian Lilleheim. Han snakker blant annet om sin oppvekst som misjonærbarn i Tanzania. Se hele klippet fra denne ukens Live fra Bergen for å ...

Video:

– Jeg minne om at det hver dag står viktige kamper der partiet gjør en forskjell

Publisert: - Oppdatert: 03.06.2020 kl 12:32

Etter nederlaget på Stortinget om bioteknologiloven mener noen at det ikke er flere grunner til at KrF skal forbli i regjering. Det er Bjarte Ystebø uenig i. Han viser blant annet til kampen om friskoler og har i den forbindelse snakket med rektor ved Lyngdal Kristne Friskole Jon-Are Åmland.

Video:

KrF-storm som gir håp

Publisert:

KrF har en utfordring i at kristne velgere er mer forskjellige enn noensinne. Derfor trenger de å finne de sakene som samler, og vise at de kjemper for dem, mener politisk kommentator i Norge IDAG Bjarte Ystebø.

Se 9. utgave av Live fra Bergen

Publisert:

Her kan du se kveldens program som har pastor i Salem Bergen Christian Lilleheim som gjest. Han skal snakke om mange spennende tema sammen med programleder Linn Myhr.

Christian Lilleheim er kveldens gjest

Se Live fra Bergen:

Christian Lilleheim er kveldens gjest

Publisert:

I kveld er det Christian Lilleheim som er gjest i Live fra Bergen. Han er pastor i Salem i Bergen. Se programmet direkte klokken 22.00 for å få med deg hva han har på hjertet i samtale med programleder Bjarte Ystebø.

Video:

– En kirke for hele livet

Publisert:

Pastorparet Linda og Benjamin Jensen var i Argentina da koronaepedemien brøt ut. De måtte rett i karantene da menigheten deres Pinsekirken Tabernaklet måtte stenges ned i året der kirken fyller 100 år.

Video:

– Barnevernssaken egner seg veldig dårlig for skyttergravskrig

Publisert:

– Debatten om barnevernet preges av ekstremister på begge sider, Bjarte Ystebø i denne kommentaren.

Video:

– Jesus er den perfekte lederen

Publisert:

– Bøy dine leder-knær og ta tak i det skitne og svette som de rundt deg trenger hjelp med, sier programleder i Live fra Bergen, Linn Myhr i denne andakten.

Video:

– Jeg ser for meg at dette kan bli ganske skremmende

– Hele familiefundamentet rokkes hvis dette blir vedtatt neste uke.

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2020 kl 11:33

– Jeg ser for meg en fremtid med mange halve familier, sier Linn Myhr om bioteknologiloven som skal opp til avstemming i Stortinget kommende tirsdag.

Se 8. utgave av Live fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2020 kl 09:15

Her kan du se kveldens program som har pastorparet i Tabernaklet Bergen Benjamin og Linda Jensen som gjest. De skal snakke om mange spennende tema sammen med programleder Bjarte Ystebø.

Pastorpar er kveldens gjester

Se Live fra Bergen:

Pastorpar er kveldens gjester

Publisert:

Linda og Benjamin Jensen er gjester i kveldens Live fra Bergen. De er pastorpar i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen som i år fyller 100 år. Se programmet direkte klokken 22.00 for å få med deg hva de har på hjertet i samtale med programleder Bjarte Ystebø. Det blir også et spennende innslag ...

Video:

– Å tvile på Gud har aldri hjulpet noen

Publisert:

– Gud ønsker at vi skal tro – ikke tvile. Det sier programleder i Live fra Bergen, Bjarte Ystebø i denne andakten.

Video:

Menighetenes koronakrise

Publisert: - Oppdatert: 07.05.2020 kl 07:59

– Koronakrisen har rammet norske menigheter økonomisk. Den har avslørt hvor sårbarheten ligger i menighetsfinansene. Som alle andre i samfunnet må også menighetene benytte seg av de lærdommer denne krisen har gitt oss, sier Bjarte Ystebø.

Video:

– Jeg skulle ønske at noen sa det til meg også

Publisert:

– Jeg skulle ønske at jeg kunne vært der og advart dem, kanskje ikke meg, men at noen gjorde det, sa forfatter Johnny Omdal. Han snakker om et av temaene i sin bok «Det er lov å være lur». Se hele klippet fra denne ukens Live fra Bergen for å få vite hva han snakker om.

Video:

– Det blir nok ikke full trøkk før etter ferien

Publisert: - Oppdatert: 06.05.2020 kl 13:14

– Fordi lokalene står tomme så tror jeg faktisk vi har utvidet nedslagsfeltet ved å være mer tilgjengelig når vi er på nett, sier pastor i Credokirken Olav Rønhovde.

Se 7. utgave av Live fra Bergen

Publisert:

Her kan du se kveldens program som har forfatter og pastor Johnny Omdal som gjest. Han skal snakke om mange spennende tema sammen med programleder Linn Myhr.

Pastor og forfatter er kveldens gjest

Se Live fra Bergen:

Pastor og forfatter er kveldens gjest

Publisert:

Johnny Omdal er gjest i kveldens Live fra Bergen. Se programmet direkte klokken 22.00 for å få med deg hva pastor og forfatteren har på hjertet i samtale med programleder Linn Myhr. Det blir også innslag med pastor i Credokirken Olav Rønhovde.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...