Norge IDAG

Video:

- I Amerika er tro og håp verdifull valuta

Publisert: - Oppdatert: 09.04.2020 kl 08:55

President Donald Trump er mer populær nå enn noen gang i sine drøye tre år ved makten. – I Amerika er tro og håp verdifull valuta, og det er historien full av eksempler på, mener politisk kommentator Bjarte Ystebø. Hør hans ferske analyse om det politiske landskapet i USA.

Video:

– Kirken er ikke stengt, selv om dørene er låst

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein trakk blant annet frem påskebudskapet og sin personlige tro i samtale med programleder Bjarte Ystebø.

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2020 kl 11:21

I går kveld hadde programleder Bjarte Ystebø med seg utviklingsminister Dag Inge Ulstein i studio. Statsråden forteller om livet rundt kongens bord krydret med sterke og personlige historier. Så fremhevet han sin tro på Jesus og påskens budskap. Se hele innslaget her:

Se 5. utgave av Live fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2020 kl 11:21

Her kan du se kveldens program som har utviklingsmister Dag Inge Ulstein som gjest. Han skal snakke om mange spennende tema sammen med programleder Bjarte Ystebø.

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein er gjest i Live fra Bergen

Se femte program:

Utviklingsminister Dag Inge Ulstein er gjest i Live fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 08.04.2020 kl 11:21

Hvordan er arbeidshverdagen til en minister? Hva synes han om ledelsen til statsministeren? Og hvorfor er han så frimodig om sin kristne tro? Dette er noen av temaene utviklingsminister Dag Inge Ulstein (KrF) skal snakke om sammen med programleder Bjarte Ystebø i kveldens Live fra Bergen.

Video:

– Du skal få bo i Herrens hus, alle ditt livs dager

Publisert: - Oppdatert: 27.03.2020 kl 20:25

– I usikre tider vil vi være der vi bor, forteller Bjarte Ystebø i denne andakten. Han viser til David som på flukt fra de som stod ham om livet, hadde lagt vekk bønnelisten sin og bare ba om én ting.

Video:

– Det har vært det beste året i mitt liv

Publisert:

Marie Ruud var en av de norske elevene ved Hillcrest som over natten måtte pakke kofferten og dra hjem til Norge da koronakrisen skylte inn over Europa og USA. Hør hva hun og skolepresident Brad Hoganson har å si om timene etter de fikk sjokkbeskjeden.

Video:

Statsledere på prøve

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 12:59

– Men velgerne kan komme til å spørre seg «Ville jeg heller hatt Joe Biden ved roret neste gang det er en krise?». Det er det neppe mange som vil, mener politisk kommentator Bjarte Ystebø. Hør hans ferske analyse om det politiske landskapet i USA.

Video:

– Fastlegene har egentlig veldig god kontroll nå

Publisert:

I går kveld hadde programleder Linn Myhr med seg byråd for helse i Bergen Beate Husa samt Torstein Ljones som i tillegg til å være fastlege også jobber på Bergen Legevakt. De oppdaterte oss med fersk informasjon angående koronaviruset. Se hele innslaget her.

Se 4. utgave av Live fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 25.03.2020 kl 07:12

Her kan du se programmet fra 24. mars, som har tidsaktuelle gjester. Helsebyråd i Bergen, Beate Husa samt fastlege Torstein Ljones kommer for å prate med programleder Linn Myhr.

Helsebyråd og fastlege er gjester

Se fjerde program i Live fra Bergen:

Helsebyråd og fastlege er gjester

Publisert: - Oppdatert: 24.03.2020 kl 22:09

Byråd for helse i Bergen Beate Husa og fastlege Torstein Ljones er kveldens gjester i Live fra Bergen.

Video:

– Hvem er den største i himmelriket?

Publisert:

I denne andakten forklarer programleder i Live fra Bergen, Linn Myhr hva som skal til for å bli den største i himmelen.

Video:

To menigheter i Bergen har blitt til én

Publisert:

Pionerkirken Bergen og Misjonskirken Bethel Bergen har gått sammen og skal nå hete Bethel Bergen. Den spennende historien om fusjonen kan du høre i Live fra Bergen med programleder Bjarte Ystebø.

Video:

Amerikanere støtter Trump fordi han får ting gjort

Publisert: - Oppdatert: 13.03.2020 kl 09:12

Handlekraft, abortkampen og økonomi er stikkord når amerikanere forteller hvorfor de stemte på Donald Trump og hvorfor de kommer til å gjøre det igjen.

Video:

– Vær ekte med Gud

Publisert:

– Gud vil heller at du tar ti minutter i fullstendig ærlighet med han som fokus. Ikke multitasking. Legg det til side og fokuser på Herren. På ti minutter får du gjort mer enn å prøve en time hvor du er totalt distrahert, sier Suzette Hattingh.

Video:

– Mange tok valget om å tro

Publisert:

På Radiance forrige helg var det ifølge ungdomspastor Sandra Bjørnø mange som tok valget om å tro på Jesus. – Vi forventer at ganske mange skal ta det valget. Vi vet at det skjer, folk tar med seg venner og det er absolutt noe vi forventer, sier Bjørnø.

Se tredje program:

Live fra Bergen!

Her ser du Norge IDAGs talkshow med Linn Myhr og Bjarte Ystebø

Publisert: - Oppdatert: 11.03.2020 kl 21:26

Programlederne byr på ærlige samtaler, aktuelle temaer, interessante gjester, gode historier og inspirasjon til livet med Jesus.

– Hvor vanskelig kan det være å motbevise en to tusen år gammel religion? Det tar sikkert en helg!

Video:

– Hvor vanskelig kan det være å motbevise en to tusen år gammel religion? Det tar sikkert en helg!

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 10:48

Akademiker-nerden Mads Valencia Osen var overbevist om at det skulle være lett å bevise at de kristne løy om at Jesus stod opp igjen fra graven. Etter seks måneder hadde han bare bevist ovenfor seg selv at det han ville motbevise, måtte stemme. Da måtte han ta et valg.

En ekte sosialist i Det hvite hus?

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 17:50

Bernie Sanders leder nå an i nominasjonskampen til demokratene, og kan bli utfordreren til Donald Trump i november. For en fascinerende type han er. Snart 79 år gammel, stiller han til valg for å bli president og sitte til han blir 83, kanskje 87. Det hadde ikke skjedd i Norge. Her blir man ...

Live fra Bergen!

Publisert: - Oppdatert: 25.02.2020 kl 22:56

Her kan du se andre utgave av Norge IDAGs nye talkshow med Linn Myhr og Bjarte Ystebø. Programmet ble sendt direkte tirsdag 25. februar.

Endelig direkte fra Bergen

Endelig direkte fra Bergen

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:42

Forrige uke hadde Norge IDAG premiere på det direktesendte programmet Live fra Bergen. Det er en milepæl for avisen, og det har strømmet på med tilbakemeldinger.

– Jesus gjør karakteren hans enda verre

Video:

– Jesus gjør karakteren hans enda verre

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 10:49

I denne andakten forklarer programleder i Live fra Bergen, Linn Myhr oss hvorfor Jesus fant på historien om den bortkomne sønn. – Han ville vise oss hvem Gud er.

– Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv

Video:

– Jeg har aldri grått så mye i hele mitt liv

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 10:49

Einar Helgaas og konen Audhild opplevde alle foreldres mareritt da datteren Ella på to år fikk kreft. Her er deres sterke historie om hvordan Gud grep inn da alt håp syntes å være ute.

– For mange kristne er det et enkelt valg

Video:

– For mange kristne er det et enkelt valg

Hvorfor stemmer så mange kristne i USA på Donald Trump?

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 11:43

I denne videoen forklarer kommentator Bjarte Ystebø hvorfor så mange kristne i USA støtter president Donald Trump.

– Dette trenger vi i byen og landet vårt

Premierefest for Live fra Bergen:

– Dette trenger vi i byen og landet vårt

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 10:50

– Dette blir bra for byen, sier pastor i Evangeliekirken, Karstein Pahr.

Her kan du se Bjarte og Linn

Premiere i kveld klokken 22.00:

Her kan du se Bjarte og Linn

Live fra Bergen kan du se på fire forskjellige plattformer

Publisert: - Oppdatert: 26.02.2020 kl 10:50

I kveld klokken 22.00 er det premiere på Live fra Bergen. Det nye TV-programmet med Bjarte Ystebø og Linn Myhr kan du se her på idag.no, Facebook, YouTube eller på TV Visjon Norge.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...