Annonse
Annonse

Arafat og Sharon må ta ansvar!

Publisert:

I den kaotiske voldsspiralen som har utviklet seg i forholdet mellom Israel og palestinerne, må begge parter ta sin del av ansvaret for å skape fred. Israel må ta det første skrittet gjennom å trekke seg ut av de palestinske områdene. Samtidig må det bli slutt på de palestinske ...

Ungdomsvekkelse i Bergen

Ungdomsvekkelse i Bergen

Publisert:

Menighetene i Bergen opplever fulle hus på ungdomsmøtene. Nye blir
frelst hver uke og det er en åndelig klimaforandring i byen.

Stopp antisemittismen!

Publisert:

Europa har de siste par ukene opplevd den verste bølgen av antisemittisme siden Den andre verdenskrig. Landsstyret i Kristelig Folkepartis Ungdom (KrFU) ønsker å uttrykke avsky overfor disse hendelsene og de antisemittiske strømninger de er utslag av.

Marit og Irene med ny CD

Marit og Irene med ny CD

Publisert:

Dei kjende songevangelistane Marit og Irene lanserte mandag sin siste CD. Det skjedde i Oslo og produksjonen er den 13. med dei åleine. I tillegg har dei delteke på fleire andre produksjonar.

- Kristne TV-stasjoner må samarbeide

Publisert:

- Jeg mener at alle kristne TV-stasjoner i Norge nå bør inngå et
samarbeid slik at vi sammen kan få en av de 12 landbaserte digitale kanalene
som om en tid blir tilgjengelig - og også få en kvalitetskanal som folk vil
se. Dette sier redaktør Frank Kaleb Jansen i Omega TV.

Messianske jøder med nødrop til norske kristne

Publisert:

Nesten samtlige kristne menigheter i Israel, har signert et opprop til kristne i Norge, om å stå opp for Israel i det de beskriver som en mørk tid. Norge IDAG presenterer hele oppropet.

Bondevik tilbakeviser anklager fra Frp

Publisert:

- Årsaken til drapene på dørvaktene i Moss er at vi i 15- 20 år ikke har stilt krav til dem som kommer til Norge, sa Per Sandberg (Frp) igår. Det var på et folkemøte i Onsøy i Fredrikstad uttalelsene kom. Nå reagerer Bondevik på anklagene.

Dramatisk underskudd på 25 mill. kr i Normisjon

Publisert:

Normisjon går mot et dramatisk underskudd på nærmere 25 mill. kr for sitt første driftsår. Dette viser de foreløpige regnskapstallene, og de er betydelig svakere enn forventet. Normisjon hadde budsjettert med et underskudd på 10 mill. kr. for 2001.

Israel, Hisbolla og Sheba-farmen

Publisert:

Området til Sheba-farmen ved Israels grense til Libanon har i diverse mediameldinger i den siste tiden blitt beskrevet som "omstridte områder".

Fatwa mot Israel

Publisert:

På samme måte som man hadde en "fatwa" mot Salman Rushdie som opprørte verden, så har vi også en rekke "fatwaer" mot staten Israel, sier Leif Røssaak, informasjonssjef for Israels ambassade i Oslo.

Omstridt forsker påstår å ha klonet et menneske

Publisert:

Den omstridte italienske gynekologen Severino Anitori påstår å ha klonet verdens første menneskelige embryo. Dette skal befinne seg i livmoren på en frivillig kvinne. Embryoet skal være 8 uker gammelt og ventes å bli født før året er omme.

Gjenopprettelse

Publisert:

Ukens utgave av Norge IDAG handler om seksuell gjenopprettelse - og igjen om gjenopprettelsen av staten Israel. Debatten om Israel raser i massemediene med sterkere og sterkere styrke, så vi kommer ikke utenom den saken.

Hissig debatt foran innvandringsmøte i Østfold

Publisert:

Etter drapene på de to dørvaktene i Moss går Kripos-sjef Arne Huuse ut og refser norsk innvandringspolitikk. - Prisen for å integrere utlendinger i Norge begynner å bli vel høy, sier han til VG.
Nå arbeider Frp-Østfold for å få representanter for Huuse til et informasjonsmøte i ...

Ny organisasjon som vil kjempe for livet

Publisert:

De to livsvern-organisasjonene For Livsrett og Menneskeverd (FLM) og Norsk Pro Vita (NPV) ble lagt ned under et møte i Oslo i helgen. Men i stedet startet de en ny og større organisasjon som bærer navnet Menneskeverd. En lang prosess fram mot en sammenslåing har dermed fått et lykkelig utfall.

”Familie og medier” nytt navn på Kristelig Kringkastingslag

Publisert:

Landsmøtet i Kristelig Kringkastingslag (KKL) gav styret fullmakt til å gå videre med deres forslag til nytt navn på organisasjonen: ”Familie & Medier. Kristent medieforum KKL”.

Markering til støtte for Israel i Oslo neste lørdag

Publisert:

”Internasjonale Kristne Ambassade Jerusalem” (IKAJ) i Norge arrangerer en støttemarkering utenfor Stortinget neste lørdag. –Vi har fått melding om at det kommer støttespillere fra hele Sør-Norge til markeringen, sier Leif A. Wellerop ved IKAJ.

USA: De fleste mener Arafat er terrorist

USA: De fleste mener Arafat er terrorist

Publisert:

Omtrent 58 prosent av amerikanerne tror nå at PLOs leder Yasir Arafat er en terrorist, og dette tallet er syv prosent høyere enn en uavhengig undersøkelse som ble gjort nylig.
Sist uke sa 51 prosent at de trodde Arafat var en terrorist, 17 prosent trodde ikke at han var det. Disse tallene ...

TV-pastor Egil Svartdahl har fått hjerteinfarkt

Publisert:

Det ble sent i går kveld kjent at TV-pastor Egil Svartdahl er innlagt på Ullevål sykehus med hjerteinnfarkt. Svartdahl fikk et illebefinnende under trening i menigheten Filadelfia Oslo.

Hva er en venn?

Publisert:

Det er vanskelige tider for Israel. Folket trenger venner, mer enn på lenge. KRFs Finn Kristian Marthinsen har invitert stortingskolleger til å ta stilling til om de virkelig er Israels venner. For dette får han selvsagt kritikk fra medier og sosialister, men disse vet tydeligvis lite om ...

Demonisering av Israel hindrer fred

Publisert:

Kronikk: Man må være både hjerteløs og kynisk hvis man ikke reagerer med medfølelse, fortvilelse og harme overfor de voldshandlinger som nå utspilles i MØ. – og som i særlig grad fører til uhyggelige lidelser for uskyldige sivile på begge sider. Jeg er ikke i tvil om at alle nordmenn ...

Opinion mot Israel

Publisert:

Vi må danne opinion «mot Isrrael» sa Jens Stoltenberg på radio tirsdag. Først må vi påvirke EU, så må vi få EU til å påvirke USA, som igjen kan gå mot Israel, var Stoltenberg sitt resonnement.
Det er to ting å si til dette.

Oppbyggelig markering av 5-års-jubileet i Kautokeino

Publisert:

6. april 1997 ble Børre Knudsen vigslet til biskop i Kautokeino kirke. Dette ble feiret på Bedehuset i Kautokeino lørdag den 6. og søndag den 7. april 2002. Lørdag var det møte med Einar Bryn og Børre Knudsen som talere. Søndag var det gudstjeneste hvor Olav Berg Lyngmo og Biskop Børre ...

Vrang lære - nei takk!

Publisert:

Prostene Sigvald B. Mikkelsen og Øystein Skille var observatører for biskop Ola Steinholt under bispevigslingen i Kautokeino kirke, søndag 6. april 1997. I forbindelse med 5 års - markeringen hadde Olav Berg Lyngmo et innlegg i Finnmark Dagblad (FD) 9. mars 2002, med denne bildeteksten: ...

T.L. Osborn donerer bort unik skatt

Publisert:

Den amerikanske evangelisten T.L. Osborn donere bort en gigantisk samling med moderne misjonshistorie til Assemblies of God Theological Seminary, bestående av dataene omkring T.L. og Daisy Osborn sin evangeliske tjeneste fra 1947 til 1997.

Hilsen til Kvanmo og Stålsett

Publisert:

Underskrevne pensjonist hilser deg, pensjonist Kvanmo med følgende lille ettertanke: Det er fort for oss pensjonister å gå ut på dato!

Annonse