Annonse
Annonse

Jordskjelvgallupen - hva betyr den?

Publisert:

Fremskrittspartiet alene har nå hatt sin første gallup med større oppslutning enn regjeringspartiene til sammen, og var nesten tre ganger så stor som SV. Hadde det vært valg, ville det faktisk bety helt nye muligheter for flere av kristenfolkets hjertesaker.

Evangeliesenteret tar over Metropols konsesjon

Publisert:

Evangeliesenterets TV overtar Metropols konsesjon for lokal-TV i Oslo fram til nyttår.

20-års jubileum for nordsjøprestene

Publisert:

Det er i år 20 år siden Sjømannsmisjonen ansatte den første nordsjøpresten på heltid. Oppfordringen kom fra oljenæringen.

Ambassadeansatt overvar Sunnanå-intervju og informerte ambassadør Juul

Publisert:

- Jeg fastholder at hun
beklaget situasjonen overfor meg,
sier Israels viseutenriksminister Michael Melchior.

Hvordan erstatter vi erstatningsteologien?

Publisert:

Hvordan kan vi komme fram til en fornyet bibelsk teologi som erstatter erstatningsteologien? På årets sommerstevner har dette arbeidet tatt et gledelig steg framover.
Både indremisjonsgeneralen Karl Johan Hallaråker og pastor Ulf Ekman har gitt sterke bidrag til en bibelsk teologi når det ...

Vil gjøre P4 til kristenradio

Publisert:

Kristen Riksradio satser på å komme på luften i et riksdekkende FM-nett gjennom Radio 2 Digital. I disse dager arbeider radiostasjonen med en søknad i håp om å overta P4-konsesjonen, skriver Kristelig Pressekontor.

Ulf Ekman flytter til Israel

Ulf Ekman flytter til Israel

Publisert:

Uppsala: Tidligere pastor i Livets Ord i Uppsala Ulf Ekman flytter nå til Israel. Her blir han boende med sin kone Birgitta, til Herrens sky igjen beveger seg videre for Skandinavias verdensmisjonær. Det kom frem under Livets Ords sommerkonferanse i Sverige.

Lykken er å holde sammen

Publisert:

De som har krise i ekteskapet, bør ikke skille seg. En ny undersøkelse viser at lykken er å holde sammen.

Flere skilsmisser blant kristne

Publisert:

Leder for Ungdom i Oppdrags familiearbeid i Norge, Geir Byberg, mener at skilsmisser blant kristne ektepar er økende. Dette bygger han på erfaringer og samtaler med både pastorer og andre, og trenden er ganske gjennomgående.

- Inspirerende og utfordrende

Publisert:

Årets stevne i Sarons Dal, ble ett utenom det vanlige. Mens stevnefremmøtet var større enn på mange år, kastet to overgrepssaker skygger over det tradisjonsrike arrangementet.

UD benekter at ambassaden i Israel har beklaget NRK-oppførsel

Publisert:

Det ble bråk da det ble kjent at Norges ambassade hadde beklaget NRKs Lars Sigurd Sunnanås overtramp i intervju med Michael Melchior. Nå rykker UD ut.

Willy Ludvigsen ny rektor på Hedmarktoppen

Publisert:

Under sommerstevnet på Hedmarktoppen ble det gjort kjent at Willy Ludvigsen blir ny rektor på folkehøgskolen

Frykter ikke splittelse i frikirken

Publisert:

Synodeformann i Frikirkens synodestyre, Arnfinn Løyning, frykter ikke splittelse i Frikirken etter synodemøtes kvinneprest-vedtak 10. juli. Et nytt løsningsforslag, som innebærer et ekstraordinært synodemøte i 2003, dukket opp i siste sekund og reddet forhandlingene fra en splittende ...

Viseutenriksminister Melchior måtte avbryte Sunnanå-farse

Publisert:

En overivrig Lars Sigurd Sunnanå i NRK, kjent for sine harmdirrende anklager mot Israel, trakket i salaten da han skulle intervjue Israels viseutenriksminister Michael Melchior. Nå har den norske ambassaden beklaget.

17 frelst på Hedmarktoppen

Publisert:

Det var godt gammelt vekkelsesmøte da evangelist Svein Magne Pedersen prekte og ba for syke på Hedmarktoppen torsdag kveld.

- Jesus kommer snart!

Publisert:

Aril Edvardsen prekte under kveldsmøtet onsdag på sommerstevnet på Hedmarktoppen. Edvardsen pekte på teknologiske tegn på Jesu gjenkomst.

-Ta vare på de selvstendige menighetene

Publisert:

Aril Edvardsen benyttet sitt besøk på Hamar til å kaste en brannfakkel inn i debatten rundt pinsebevegelsens organisering.

- Be for nasjonen

Publisert:

De kommende vekkelsene kommer til å bli nasjonale, sier forkynneren Rachel Hickson. På andre dag av bønnedagene, forut for Pinsebevegelsens Sommerstevne på Hedmarktoppen, profeterte hun om en økonomisk nedgangstid for Europa, og at dette vil føre folk på sine knær, og gi oss nasjonale ...

-Landet tilhører Israel

Publisert:

Pastor Ulf Ekman, som gjester flere kristne sommerstevner i år, gikk nylig klart ut på den kristne kanalen God Channel, og fortalte at det var viktigere enn på lenge å ta et standpunkt for Israel.

Sikring av gravminner:- Kirkegårdsmyndighetene har ansvaret

Publisert:

- Kirkegårdsmyndighetene har det moralske ansvar selv om det juridisk sett kan være noe uklart hvem som har ansvar for sikringen av eldre gravminner. Derfor oppfordrer jeg alle kirkelige fellesråd til å sette i gang nødvendige tiltak der det ikke er gjort, for å sikre alle gravminner, så ...

Systemskifte i KrFU

Publisert:

Etter flere måneder med intern drakamp i KrFU, nådde maktkampen sitt klimaks under Sankthanshelgens landsmøte på Lindesnes. Der gjorde den verdikonservative flertallsfløyen rent bord i valg av leder og sentralstyre, men måtte tåle skarp kritikk fra mindretallet, som anklaget seierherrene for ...

Vil styre KrFU i konservativ retning

Publisert:

Per Steinar Osmundsnes (KrFU) møter kraftig motbør etter at han avslørte at han tror homofili kan helbredes. Den nye lederens utspill kan tyde på at KrFU endrer kurs i en mer konservativ retning.

Her er den!

Her er den!

Publisert: - Oppdatert: 28.01.2020 kl 17:47

Israelboken alle snakker om, "Svar", skrevet av blant andre Carl I. Hagen, Enevald Flåten, Karl Johan Hallaråker og Thoralf Gilbrant.

Nytt livssynsmagasin på NRK

Publisert:

Fra 6. oktober starter NRK opp et direktesendt livssynsprogram, som skal hete "Tro og Liv".

En kjempefest med bedehusmusikk

Publisert:

Bedehusmusikkfestivalen er over for i år. Nok en gang kan man se tilbake på en svært vellykket festival.

Annonse