Klargjør siden...
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Hvorfor økologisk matproduksjon?

(Debatt): Økologisk matproduksjon gir mindre avlinger. Er det da rett å ha en økologisk produksjon når mange i verden sulter? Leder i Østfold Bonde og Småbrukerlag, Lajla M. Sukkerbråten ser ingen fordeler med økologisk produksjon, og er sterkt kritisk til regjeringens mål om 15 % økologisk dyrket mark i Norge.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?

Logg inn

Velg abonnement

Velg et abonnement for å se mer informasjon.

  • 10 uker digitalt abo for 5 kr

    10 uker digitalt abonnement for 5 kr, deretter 379 kr i halvåret. Abonnementet gir full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

    5,-

    for 10 uker

    KAMPANJE

  • 10 uker digitalt abonnement for 5 kr, deretter 379 kr i halvåret. Abonnementet gir full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Digital helår 690,-

    Full tilgang til nettsidene og e-avis.

    690,-

    for 1 år

  • Full tilgang til nettsidene og e-avis.

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Norge IDAG Digital månedsabo.

    Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

    79,-

    for 1 måned

  • Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Total helår

    Ukentlig papiravis og full tilgang til nettsidene og e-avisen. Abonnementet kan betales med faktura.

    1499,-

    for 12 måneder

  • Ukentlig papiravis og full tilgang til nettsidene og e-avisen. Abonnementet kan betales med faktura.

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Velg et abonnement for å se mer informasjon.

Annonse