Annonse
Annonse
Norge IDAG

Kommentarartikler

IKKE KONSEKVENT: – I Norge har man tatt kristendommen ut av skolen fordi troen ikke er alles sak. Når man i stedet har innført radikal kjønnsideologi og pride-arrangementer, viser man med tydelig at det ikke er på prinsipielt grunnlag kristendommen er radert ut av skolen, skriver assisterende redaktør i Norge IDAG, Martin Gellein. Bildet er fra Oslo Pride Parade 2023.
 Foto: Astrid Pedersen / NTB.

IKKE KONSEKVENT: – I Norge har man tatt kristendommen ut av skolen fordi troen ikke er alles sak. Når man i stedet har innført radikal kjønnsideologi og pride-arrangementer, viser man med tydelig at det ikke er på prinsipielt grunnlag kristendommen er radert ut av skolen, skriver assisterende redaktør i Norge IDAG, Martin Gellein. Bildet er fra Oslo Pride Parade 2023. Foto: Astrid Pedersen / NTB.

Martin Gellein:

I en tid som denne - når demokratiet og den kristne troen utfordres

I Israel diskuterer man i disse dager hva et demokrati skal være og ikke være. I Norge har man tatt kristendommen ut av skolen fordi troen ikke er alles sak. Men når man i stedet har innført radikal kjønnsideologi og pride-arrangementer, viser man med tydelig at det ikke er på prinsipielt grunnlag kristendommen er radert ut.

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2023 kl 19:49

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse