Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Debattinnlegg

DEBATT: – Intet NATO-land er blitt gjenstand for et militært angrep siden alliansen ble opprettet i 1949. I lys av det folkemord og de grusomheter som nå foregår i Ukraina, kan man kanskje stille spørsmålstegn ved om de som har argumentert imot Ukrainas NATO-medlemskap, ikke bare har tatt feil, men også bærer et stort ansvar? spør Geir Tønnessen i dette debattinnlegget. På bildet ser vi generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg (t.h.) og forsvarssjef Eirik Kristoffersen under et besøk på militærøvelsen Cold Respons i Bardufoss i mars i år.
 Foto: Terje Pedersen / NTB

DEBATT: – Intet NATO-land er blitt gjenstand for et militært angrep siden alliansen ble opprettet i 1949. I lys av det folkemord og de grusomheter som nå foregår i Ukraina, kan man kanskje stille spørsmålstegn ved om de som har argumentert imot Ukrainas NATO-medlemskap, ikke bare har tatt feil, men også bærer et stort ansvar? spør Geir Tønnessen i dette debattinnlegget. På bildet ser vi generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg (t.h.) og forsvarssjef Eirik Kristoffersen under et besøk på militærøvelsen Cold Respons i Bardufoss i mars i år. Foto: Terje Pedersen / NTB

– PDKs hule og inkonsekvente «Aldri mer 9. april»-retorikk

– PDK stiller seg altså fremst i køen av de som ønsker å advare mot et nytt 9. april, men evner tilsynelatende selv ikke å tenke konsekvent – eller moralsk - om sikkerhetspolitikk, skriver Geir Tønnessen.

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2022 kl 10:03

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse