Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Kommentarartikler

– I Norge gir vi opp dersom vi taper et slag. I stedet for å samle krefter og inspirere hverandre til trofast kamp, pakker vi ned plakatene og går hjem, og tenker at slaget er tapt for alltid. Det kan sies om abortkampen og kampen mot pride-ideologien, for veldig mange. I Amerika er det altså annerledes, skriver Norge IDAG-redaktør Bjarte Ystebø. Bildet viser anti-abortdemonstranter som bærer skjorter med påskriften "I am the Pro-Life Generation", eller jeg er ja-til-livet-generasjonen, under en demonstrasjon foran USAs høyesterett i desember 2021, i Washington.
 Foto: Andrew Hanrik / AP / NTB

– I Norge gir vi opp dersom vi taper et slag. I stedet for å samle krefter og inspirere hverandre til trofast kamp, pakker vi ned plakatene og går hjem, og tenker at slaget er tapt for alltid. Det kan sies om abortkampen og kampen mot pride-ideologien, for veldig mange. I Amerika er det altså annerledes, skriver Norge IDAG-redaktør Bjarte Ystebø. Bildet viser anti-abortdemonstranter som bærer skjorter med påskriften "I am the Pro-Life Generation", eller jeg er ja-til-livet-generasjonen, under en demonstrasjon foran USAs høyesterett i desember 2021, i Washington. Foto: Andrew Hanrik / AP / NTB

– Seieren i sikte

– Nyheten om at USAs høyesterett endelig skal oppheve amerikansk abortlov, etter nesten 50 år, er overveldende, skriver Bjarte Ystebø.

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2022 kl 23:01

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse