Klargjør siden...
Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG
Kokken på Toppen: Heder til kjøkkensjef og Topp-mann Trond Bjøralt, her med Sveinung Wien og Ingunn Frøyshov bak seg.
 Foto: Nils Bakke

Kokken på Toppen: Heder til kjøkkensjef og Topp-mann Trond Bjøralt, her med Sveinung Wien og Ingunn Frøyshov bak seg. Foto: Nils Bakke

Hamar:

Serverte panert svamp som snitzel på Hedmarktoppen

– Det er mange artige folk med mye liv i er her. En kar maste hele tiden om all slags (u)mulig spesialmat. Til slutt tok vi en svamp og panerte den som en snitzel og serverte ham. Mannen syntes den hadde en noe uvanlig konsistens da han begynte å skjære i den. Han fikk etterpå stående applaus da spøken ble avslørt, forteller sjefskokken på Hedemarkstoppen, Trond Bjøralt.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?

Logg inn

Velg abonnement

Velg et abonnement for å se mer informasjon.

  • 10 uker for 5 kr

    10 uker for 5 kr, deretter 79 kr i månden. Full tilgang til nettsidene og e-avis(elektronisk utgave av papiravisen).

    5,-

    for 1 måned

  • Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Digital helår 690,-

    Full tilgang til nettsidene og e-avis.

    690,-

    for 1 år

  • Full tilgang til nettsidene og e-avis.

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Total helår

    Ukentlig papiravis og full tilgang til nettsidene og e-avisen. Abonnementet kan betales med faktura.

    1499,-

    for 12 måneder

  • Ukentlig papiravis og full tilgang til nettsidene og e-avisen. Abonnementet kan betales med faktura.

    Les våre betingelser

    KJØP ABONNEMENT

  • Velg et abonnement for å se mer informasjon.

Annonse
Annonse