Annonse
Annonse
Norge IDAG
INGEN OMKAMP: Hans Inge Myrvold leder Senterpartiets helsefraksjon på Stortinget i Kjersti Toppes fravær. Han legger ikke opp til kamp mot tempoet i utrullingen av et allment tilbud om tidlig ultralyd og NIPT-test til alle gravide, til tross for at partiet tidligere har uttrykt bekymring for at dette kan gå på bekostning av fødsels- og barselomsorgen.
 Foto: Senterpartiet / Flickr.com / CC

INGEN OMKAMP: Hans Inge Myrvold leder Senterpartiets helsefraksjon på Stortinget i Kjersti Toppes fravær. Han legger ikke opp til kamp mot tempoet i utrullingen av et allment tilbud om tidlig ultralyd og NIPT-test til alle gravide, til tross for at partiet tidligere har uttrykt bekymring for at dette kan gå på bekostning av fødsels- og barselomsorgen. Foto: Senterpartiet / Flickr.com / CC

Sp gir opp kamp mot foster-screening

Før valget varslet Senterpartiet kamp mot at et allment tilbud om fosterscreening skulle settes i gang i et tempo som gjør at det vil gå på bekostning av fødsels- og barselomsorgen. Nå som tidlig ultralyd og NIPT-test settes i gang, varsles ikke lenger slik motstand.

Publisert:

Kjære leser, ønsker du tilgang til vår nettside? Klikk her!

Annonse