Annonse
Annonse
Annonse
Norge IDAG

Kommentarartikler

– De arabiske ungdommene har samlet stein inne i al-Aqsa-moskéen som de kaster over muren på de jødene som ber ved Vestmuren. Når politiet griper inn og stanser steinkastingen, svarer araberne med å kaste Molotov-cocktails og skyte fyrverkeri inne i moskéen og anklager så israelsk politi for å vanhellige deres helligdom. Dette skuespillet gjentar seg fordi vestlige medier er raske med å formidle anklagene mot Israel om storming av muslimenes «hellige høyde», skriver Michal Rachel Suissa. Både politiet og forsvaret (IDF) har vaktholdet rundt Tempelhøyden i forbindelse med den muslimske fastemåneden ramadan.
 Foto: Johnny Myhr-Hansen

– De arabiske ungdommene har samlet stein inne i al-Aqsa-moskéen som de kaster over muren på de jødene som ber ved Vestmuren. Når politiet griper inn og stanser steinkastingen, svarer araberne med å kaste Molotov-cocktails og skyte fyrverkeri inne i moskéen og anklager så israelsk politi for å vanhellige deres helligdom. Dette skuespillet gjentar seg fordi vestlige medier er raske med å formidle anklagene mot Israel om storming av muslimenes «hellige høyde», skriver Michal Rachel Suissa. Både politiet og forsvaret (IDF) har vaktholdet rundt Tempelhøyden i forbindelse med den muslimske fastemåneden ramadan. Foto: Johnny Myhr-Hansen

Terrorismens drivkrefter

Arabiske ungdommer, oppildnet av religiøs agitasjon fra de palestinske selvstyremyndighetene, fortsetter opprøret på Tempelhøyden i Jerusalem. Formålet er å fremprovosere en ny krig hvor deres allierte på Gazastripen, Hamas og Palestinsk Jihad, skal fortsette å skyte raketter mot israelske landsbyer.

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2022 kl 15:48

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse
Annonse