Annonse
Annonse
Norge IDAG
Jan-Aage Torp med en 24-årig ung kvinne som har fått hjelp med sine handikapp i mange år, og som idag arbeider på kafeterian ved «Benjamins hjerte - Senter for handikappede barn» i Ofra. I midten er Shlomo T. Kahn som er administrende direktør og ergoterapeut som gir et omfattende dagtilbud til mer enn 2000 handikappede barn og ungdom i Samaria. Til høyre er en medarbeider som også er ergoterapeut.
 Foto: Oslokirken

Jan-Aage Torp med en 24-årig ung kvinne som har fått hjelp med sine handikapp i mange år, og som idag arbeider på kafeterian ved «Benjamins hjerte - Senter for handikappede barn» i Ofra. I midten er Shlomo T. Kahn som er administrende direktør og ergoterapeut som gir et omfattende dagtilbud til mer enn 2000 handikappede barn og ungdom i Samaria. Til høyre er en medarbeider som også er ergoterapeut. Foto: Oslokirken

Jan-Aage Torp:

- Samaria er jo bibelsk kjerneland

— Omsorgen for handikappede barn i bosetningen Ofras «Benjamins hjerte - Senter for handikappede barn» gjorde sterkt inntrykk på meg, forteller pastor Jan-Aage Torp etter at han igår tok imot innbydelsen til å besøke Samaria for første gang i sitt liv.

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2023 kl 14:46

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside? Klikk her!

Annonse