Annonse
Annonse
Norge IDAG

Lederartikler

NASJONALSYMBOLER :Nidarosdomen er vårt første av de største nasjonalsymbol for vår kristendom, kirkene. Dens spir skal ikke falle, så lenge det er kristenfolk i dette land, slår artikkelen fast. Q 42 er det siste store moderne bygg som markerer kristendommen i sør, akkurat som Nidarosdomen i nord. Og det faller heller ikke, så lenge kristne ber og våker over våre nasjonalkirker. De er begge fysiske bilder på hva Norge handler om.Vårt land er viet Jesus Kristus i tusen år. Og våre store nasjonale kirkebygg vitner om det i våre store byer, som Trondheim med statskirkens Nidarosdom og Kristiansand med frikirke-Norges tilsvarighet i Q42.
 Foto: NTB

NASJONALSYMBOLER :Nidarosdomen er vårt første av de største nasjonalsymbol for vår kristendom, kirkene. Dens spir skal ikke falle, så lenge det er kristenfolk i dette land, slår artikkelen fast. Q 42 er det siste store moderne bygg som markerer kristendommen i sør, akkurat som Nidarosdomen i nord. Og det faller heller ikke, så lenge kristne ber og våker over våre nasjonalkirker. De er begge fysiske bilder på hva Norge handler om.Vårt land er viet Jesus Kristus i tusen år. Og våre store nasjonale kirkebygg vitner om det i våre store byer, som Trondheim med statskirkens Nidarosdom og Kristiansand med frikirke-Norges tilsvarighet i Q42. Foto: NTB

Vi skal feire 1000 år for kristendommen – vår suksess og vinneroppskrift

Niall Ferguson, Harvards store sønn, sier i boka «Sivilisasjon» at seks vinnerapper fra Troen og kristendommen, skapte den vestlige suksess og gjorde at Vesten gikk forbi Resten.

Publisert:

Kjære leser,
ønsker du tilgang til
alt innhold på vår nettside?

Logg inn

Er du allerede abonnent på avisen, men har ikke logget inn i nettavisen før?
Aktiver din digitale tilgang her (instruksjonsvideo):

Jeg er allerede abonnent på papiravisen

Velg abonnement

Velg et abonnement for å se mer informasjon.

 • Få Norge IDAG for 990 kroner i et år!

  Dette er et spesialtilbud ut juni! Du får både papir avis og digital avis:)

  990,-

  for 12 måneder

  KAMPANJE

 • Nå kan du sikre deg Norge IDAG i et år for 990 kr. Dette inkluderer både papiravis og full tilgang til alt innholdet på nett. Hvis abonnementet ikke sies opp før det løper ut, blir det automatisk fornyet til 139 kr i mnd.

  Les våre betingelser

  KJØP ABONNEMENT

  Logoer til gyldige kortutstedere
 • 10 uker digitalt abo. for 5 kr

  10 uker digitalt abonnement for 5 kr. deretter 329 kr. i halvåret. Abonnementet gir full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

  5,-

  for 10 uker

 • Digitalt halvårsabonnement med prøveperiode på 10 uker. Abonnementet vil fornyes automatisk etter prøveperioden. Kan kun betales med kort.

  Les våre betingelser

  KJØP ABONNEMENT

  Logoer til gyldige kortutstedere
 • Digital helår

  Full tilgang til nettsidene og e-avis.

  590,-

  for 12 måneder

 • Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen). Om ikke abonnementet stoppes, vil det fornyes automatisk. Pris ved fornying er pr. idag 590 kr.

  Les våre betingelser

  KJØP ABONNEMENT

  Logoer til gyldige kortutstedere
 • Norge IDAG Digital måneds-abo.

  Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

  69,-

  for 1 måned

 • Full tilgang til nettsidene og e-avis (elektronisk utgave av papiravisen).

  Les våre betingelser

  KJØP ABONNEMENT

  Logoer til gyldige kortutstedere
 • Velg et abonnement for å se mer informasjon.

Annonse