Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Barnevernet er Norges nye høyesterett

Publisert:

Ga blaffen i lagmannsrettsdom.

Svikt og svik: Ann-Kristin Olsen om barnevolden.

Publisert:

Hva med egen rolle i lekkasjen av sykejournaler?

Kirkelige opprop om skaperverket glemte menneskeverdet

Publisert:

En lang rekke kristne ledere fra kirkesamfunn, organisasjoner og institusjoner skriver bekymringsmelding om skaperverket i Vårt Land, og fung. leder for Digni (tidligere Bistandsnemda) følger opp en lignende melding i Dagen (begge 20.juni).

Familiepartiet- det største og viktigste I Norge

Publisert:

Familiepartiet omfatter 97 prosent pluss av det norske folket. Innvandrere fra ulike land, folk og stammer; de aller fleste hører til Familiepartiet. Uansett religion er våre nye landsmenn tilhengere av Familiepartiet. Ingen blir diskriminert.

De kristne verdiene er de viktigste byggesteinene i det norske samfunnet

Publisert:

Det finnes ikke noe som heter et «livssynsnøytralt samfunn». I Norge har vi en tusenårig kristen kulturtradisjon. Disse verdiene har ligget til grunn for utformingen av det samfunnet vi lever i.

Tømmer kristensamfunnet sitt innhold?

Publisert:

Den største fare for kristensamfunnet i dag er ikke de mange og forskjellige påkjenninger utenfra. Verken vantroen, Skrift-fornektelsen, den allmenne motstand mot å innrømme syndens innflytelse og makt, eller folkereligiøsiteten bedrag, er trossamfunns verste fiender.

Statsminister vil tvinge prester

Publisert:

Sveriges sosialistiske statsminister mener alle prester skal vie alle par.
Ingen prester i Svenska kyrkan skal kunne nekte å vie likekjønnede. Dette sier Sveriges statsminister Stefan Løfven til Kyrkans Tidning.
Dette heter på godt norsk for diktat!

Antikrist er her

Publisert:

Under partidebatten på Bildøy, Sotra, i regi av Norge IDAG - torsdag 15/6/17 ville ingen av politikerne snakke om dette skremmende forholdet. Men i rettferdighetens navn, debatt-deltagerne fikk kort tid hver, og ble av den gode dirigenten Bjarte Ystebø heller ikke spurt.

Ta vare på kysten

Publisert:

Stortinget har bestemt at vannscootere er kommunens ansvar. Det er en jobb kommunene bør få slippe.

Donald Trump forklarer hvorfor USA trekker seg ut av gjeldende Paris-avtale

Publisert:

Presidenten i USA, Donald Trump, holdt 1. juni en tale om klima og miljø som kan kalles et momentum i klimahysteriets tid.

Flere «kristne» partier i Norge

Publisert:

For oss vanlige folk som bygger på det kristne verdigrunnlaget, kan det bli vanskelig å gå til valg nå som det er kommet til flere «kristne» parti.

Fanget i rus - er det håp?

Publisert:

Mange mennesker er blitt fanget i rus og psykiatri. Det blir som å bli fanget i et nett. Og det er vanskelig å komme seg løs. De kaver og strever og vil virkelig ut av dette, men klarer det ikke. En føler en blir dratt lengre og lengre ned i et mørke.

PDK og resultatene

Publisert:

Under denne overskriften hadde Nils-Petter Enstad (tidligere informasjonssjef i KrF) et leserinnlegg i Norge IDAG uke 23. Enstad er svært negativ mot PDK og våre muligheter til valget i høst. Dersom han selv hadde trodd på det han skriver, kunne han jo bare latt være å skrive noe i hele tatt. ...

Ulv dreper sau = fellingstillatelse uten unødig opphold

Publisert:

Enhver bonde blir glad i dyrene en fôrer og steller hele vinteren. Etter få dager på beite har nå flere bønder funnet sauene sine skamfert eller drept av ulv.

Kan kristne være medlemmer i kommunistpartiet i Kina?

Publisert:

Kulturrevolusjonen i Kina 1966-1976 var en fryktelig tid for kristne. Forfølgelsen tok sikte på å utrydde alle kristne spor i landet. Den kirkelige, offisielt godkjente Tre-selv-bevegelsen lot seg imidlertid styre av Mao Zedongs regime, og den ble også et redskap i det kommunistiske partiets ...

Homobevegelsen må ikke få overta de bibeltro forsamlingene i Den norske kirke

Publisert:

Homolobbyen er i ferd med å overta den kirkelige rådsstrukturen på nasjonalt og regionalt plan. Både bispeflertallet, de fleste bispekandidatene og en stor del av lederne innen nasjonale kirkelige råd, synes bestemt på dette at «hele kirken» skal godta skammelig utukt innen sine rekker.

Menighetsmøte i Folkekirken må stå fast på den kristne ekteskapsliturgien

Publisert:

Ths. P. Randulff på Nærbø har ikke latt seg skremme av uttalelsene fra kulturministeren og fra biskopen i Stavanger Bispedømme om at Nærbø menighetsmøte ikke kan si nei til homoliturgi.

Politiske partier med kristen profil

Publisert:

Geir Magnus Nyborg skriver i avisen Dagen 30.05. om politiske partier med en kristen profil. Noen har ment at slike partier er misforståtte og upassende. Det var også fleres mening i 1933 da Kristelig folkeparti ble stiftet i Bergen.

Tid for å være forfulgt

Publisert:

Franklin Graham avslutter sin ransakende tale på toppmøtet til forsvar for forfulgte kristne med det faktum at Jesus lever og kommer tilbake. Det var synd at Graham ikke gikk videre med å legge ut at Jesus kommer tilbake for en verdensvid menighet som er forfulgt og som har gjennomgått «en ...

Hyllest av terrorisme

Publisert:

I landsbyen Burqa i nærheten av Nablus, ble det den 15. mai innviet et ungdomssenter som er bygget med økonomiske bidrag fra norske myndigheter, FNs kvinneorganisasjon og den lokale PA-myndighet.

Åpent brev til statsminister Erna Solberg

Publisert:

Gode Erna!
Håper du kan ta deg tid til å lese og tenke alvorlig over det som står i dette brevet.

Biskopens nei til menighetsmøtets vedtak

Publisert:

Undertegnede har blitt gjort kjent med biskop Ivar Brauts svar til Nærbø menighet angående menighetsmøtes nei til å la enkjønnede par få vie seg i kirken. Likedan at kulturminister Linda Hofstad Helleland hevder at menigheten kan ikke nekte homofile og lesbiske å gifte seg i kirken.

Flere partier, kristne velgere?

Publisert:

Ap-siden hevder de representerer mange kristne. Av forskjellige gode grunner finner jeg det lite sannsynlig. Men når KrF kun fikk 158,000 stemmer i 2013-valget (5.6% tilslutning) synes det klart at andre partier har «forsynt» seg kraftig - nå gjennom FrP med Listhaug, og hovedsakelig tidligere ...

Uforståelige strenge restriksjoner mot Justøyfamiliens Bibelcamping

Publisert:

#Historikk

Justøyfamiliens Bibelcamping på Justøya var i fjor sommer gjenstand for negativ omtale i mediene, grunnet klager på høyt lydnivå. Slik saken ble fremstilt, kunne det se ut som om samtlige hytteeiere rundt bibelcampen stod bak klagene som ble fremsatt. Men slik er det ikke. Tvert ...

Bildøy – Norges sentrum!

Publisert:

Denne uken er Bildøy Norges viktigste sted. Tenk en bibelskole på Sotra ved Bergen skal ta imot viktige personligheter til foredrag og debatter, til gudstjeneste og oppbyggelse, fra fellesmåltider til stille samtaler en kveldsstund.

Annonse