Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Interpellasjonen i Stortinget forties av mediene

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:50

Den viktige interpellasjonen representanten Kjersti Toppe (Sp) hadde i Stortinget i dag (25.10.) om sviket i barnevernet, eksemplifisert ved Glass-jentesaken, er foreløpig forbigått i taushet i landets store riksaviser og TV. Bare den modige Stavanger Aftenblad har sendt ut noe stoff i dag. Men ...

Enklere hverdag

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Fremskrittspartiet har i regjering bidratt til lavere skatt, billigere barnehager for lavtlønte og økt minstepensjon. Det er fordi vi er opptatt av å løfte frem de som for ofte opplever å føle seg nedprioritert.

Når er tiden for Jesus andre komme?

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Dette spørsmål er blitt stilt mange ganger, og de fleste svar har vært: «Jesus kommer snart» eller «før den store trengsel.» Dette har vært og er en god forventning, som har hjulpet til at kristendommen har vært levende fram til denne tid.

Våkne kristne i Lofoten og Vesterålen

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

I flere år har bibeltroende I Lofoten og Vesterålen tatt kontakt med tanke på forkynnelse, undervisning og kristen litteratur, ikke minst innen Den Indre Sjømannsmisjonen.

Bjelken i Norges øye

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Norge er sterkt opptatt av å fremme menneskerettigheter i andre land. Viktigst er uskyldige menneskers rett til å få leve.

Shimon Peres sitt ettermæle

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Alle som iakttok Shimon Peres' begravelsesseremoni på norsk TV fredag 30. september, ble kjent med en israeler av usedvanlige dimensjoner, fra han ble født i dagens Hvite-Russland i 1923 til han døde som verdenskjent israelsk statsmann i 2016. Blant de mange hundre tilstedeværende ved ...

Okkupasjon, okkupasjon og okkupasjon...

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Kirken avslører seg grundig i sin bibelkunskap og sin instilling i dag når den i sin øredøvende taushet i forsvaret av Israel, når det messes i alle media, inklusive NRK om Israels okkupasjon av (palestinernes) land noe som er løgn, og som kirken vet er løgn fra ende til annen.

Lammets bryllup med Jesu brud og «medhustru»

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Ved slutten av Åpenbaringsboken kunngjøres det fra himmelen et bryllup som er mellom brudgommen, Jesus, og hans brud. Kunngjøringen kommer etter lovsangen om Babylons undergang og rett før Jesus gjør ende på dyret (Antikrist) og den falske profeten. Guds vrede over Babylon og Antikrist ...

Hvordan få et bedre klima?

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Det har de disse dager vært mye diskusjon om hvordan få et bedre klima i Norge, og hvordan vi skal greie å senke våre utslipp med 40 prosent innen 2030. Samtlige av disse utsagn helt urealistiske dersom vi ønsker å beholde noe av vår levestandard. Det vi må gjøre for å nå dette målet er ...

Departementenes korrupsjonskultur

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Der de store pengene bevilges, der finner du også de store «kattene». Hva departementene mangler, er uredde ærlige ledere - med tilsvarende selvvalgte, lojale medarbeidere - som har kraft nok til å adressere ukulturen og den giftige, omliggende, utenomparlamentariske makten, media inkludert. ...

«Makteliten» mot folket - få tjenere

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:53

Helt tilbake til Josva fikk folket velge hvilken vei de ville gå, men Josva sa klart i fra: Jeg og mitt hus vil følge Herren. Da fulgte de Josva og Herrens vei.

Hva skjer med KrF?

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:53

1. «Vi skal slåss uforsonlig med lutherdom. Vi skal ha en hensynsløs kirkepolitikk. Barna skal gjøres til sosialister, og det er skolen som skal gjøre dem til det. Vi må bruke vår makt hensynsløst». Dette sa Aps Edvard Bull i 1923.

Misvisende om vindkraft

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:54

Norge IDAG har hatt noen positive artikler om vindkraft, senest et større oppslag 23. september. Det er positive sider ved denne type kraftproduksjon, men det er helt feil det som hevdes i teksten, at «Norsk vindkraft er nå en viktig bidragsyter til norsk økonomi, og skaper mange nye ...

Når fundamentet vert borte

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:56

Meisteren snakka ein gong om dei som bygde huset sitt på fjell og ikkje på sandgrunn. Det var dei som høyrde orda hans og gjorde etter dei.

Alliansen-Verdipartiet (AVP)

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:57

Norge IDAG og andre media har skrive ein god del om spenningar i «Partiet De kristne». Ein nestleiar har gått ut. Det har vore samtalar mellom småpartia Kystpartiet, Demokratane og Kristent Samlingsparti om ein Allianse med Steinar Bastesen som førstemann på ei felles stortingsliste. Dette ...

Nei til EU - Nei til suverenitetsavståelse

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:57

2017 blir et EU valg. Partiet De Kristne sier nei til EU.

Toppen av bistands-isfjellet

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:58

Så kom det allikevel frem, samtidig som Knut Arild Hareide kunne «feire» å ha presset regjeringen til opprettholdt bistandshjelp.

Ingen boikott av Israel

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:59

Den norske regjering sier klart i fra denne uken: Boikott av Israel er ikke norsk politikk. Det er kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) som sier dette i et svarbrev til Hans Fredrik Grøvan (KrF).

Strengest i klassen

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 16:01

Debatt: Norge sa nei til hele 99 prosent av afghanske menn mellom 18 og 34 år. Dette viser at det kun er mennesker som virkelig har behov for beskyttelse som får opphold i Norge. FrP mener at asylsøkere fra trygge områder skal returneres så fort som praktisk mulig.

Inge Lønnings nei

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 16:01

Inge Lønning, stortingsmann (Høyre), sa som Lagtingspresident klart og tydelig nei til forslaget om en ny norsk ekteskapslov (2007, 2008). Men Høyre sviktet Lønning.

William Branhams syn om endetiden og hans guds-syn

Publisert:

Den 7. Oktober hadde Egil Rognlien en fin artikkel i Dagen om de syn W. Branham hadde i 1933 om endetiden. Vi har sett at flere av disse er oppfylt og noen kan være nær ved sin oppfyllelse. Dette er imidlertid bare en liten del av det mangfold av manifestasjoner vi har sett gjennom hans tjeneste..

Skjult PR av islam

Publisert:

Politikere, NRK, riksmedia og andre offentlige institusjoner som følger den sosialistisk ideologiske landskap, bygger under og trygger islamsk religion, kultur og tradisjoner i Norge.

Alvorlige tider

Publisert:

Jeg leste innlegget til Steinar Handeland, den 28 oktober. Men han er ikke alene om å ha fått himmelsk informasjon om at russerne kommer. Jeremy Hoff videreformidlet informasjon fra 2 brødre i Herren, brødre han gikk god for.

Del 2.

Pinsebevegelsens viktige kall til sosial rettferdighet

Publisert:

Europa flommer i dag over av migranter uten identifikasjon. Det er både konvertitter til Kristus og andre typer av migranter, som krever vår fulle oppmerkomhet. Dårlige systemer i det offentlige delegitimerer familierelasjoner. Fattigdom forsterker de rasemessige og kulturelle skillelinjer i ...

I barnevernets fokus: barns egne foreldre

Publisert:

I Sveio kommune sør i Hordaland var det nylig uenighet om hva barnevernet skal gjøre. En rektor vil melde til barnevernet foreldre hvis barn mobber andre barn, dersom disse foreldrene ikke vil innse hva barna gjør og sette en stopper for det. En representant for barnevernslederes organisasjon ...

Annonse