Annonse
Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Feminisme, likhet ødelegger det kvinnelige

Publisert:

Nyhetene melder at et økende antall jenter vil bli gutter - og ber om kjønnsoperasjoner. Ingen skjønner hvorfor, og radikale krefter i Norge vil ta fra Rikshospitalet eneretten på disse inngrepene. De er for restriktive. Så vil man «liberalisere» også dette som er verre enn ...

Venstresiden endte i propaganda

Publisert:

Det er 80 år siden Norge ble invadert. Den gang fremsto unasjonale quislinger som med vitende vilje ville underlegge landet vårt en fremmed makt. Men de tapte, ble dømt, og Norge ble igjen, etter de alliertes seier, et fritt land. Men det nåværende ideologiske spillet, kommer jeg tilbake til.

Ver med i den store dugnaden

Publisert: - Oppdatert: 14.03.2020 kl 13:01

Vi skal stå saman, ikkje med klemmar og fysisk kontakt, men ved å halda avstand. Det er no vi skal gjera det vi kan for å unngå å setja oss sjølve eller andre i fare for å bli smitta av koronaviruset.

Stillingsbeskrivelse for statsministeren

Publisert:

Den kom frem fra Kent Andersen på HRS (Human Right Services) 30/6/16 altså for fire år siden. Men den synes like aktuell den dag i dag. Den fremkom etter et Erna Solberg-intervju i VG 15/5/16.

Anneksjon av Vestbredden?

Publisert:

Mediene forteller at statsministeren i Israel, Benjamin Netanyahu, går inn for å «annektere» deler av Judea og Samaria (Vestbredden) i tråd med president Trumps fredsplan. Media, politikere, israelsvenner og andre bruker konsekvent begrepet «anneksjon». Men er dette egentlig en anneksjon?

Solidaritet på flyktningdagen

Publisert:

Flere og flere mennesker blir drevet på flukt, og antallet flyktninger er forventet å øke som resultat av at klimaendringene blir verre for hver dag. I dag er det verdens flyktningdag, og vi ønsker derfor å sette oppmerksomhet på noen av de mest sårbare menneskene i samfunnet, de som har ...

President Trump og hans kritikere

Publisert:

I det siste har media flommet over med anklager og spott mot president Trump. Noen anklager ham for alt som er galt i USA, ja, også mordet på George Floyd.

Resultater eller intensjoner

Publisert:

I perioder har det ikke vært vanskelig å gi ros til KrF for deres innsats om bioteknologi.

Israels «okkupasjon» av Vestbredden

Publisert:

I Europa og spesielt Norge er det blitt så vanlig å bruke ordet «okkupert» om Vestbredden, at nesten ingen bryr seg med å stille spørsmål om dette er sant! Det samme gjelder påstanden om Israels brudd på internasjonal lov og rett. Stiller du spørsmål ved disse «sannheter» da er du ikke ...

«Guds verden» får Laget på nakken?

Publisert:

Media begynner sitt kjør som vanlig mot kreasjonister som hevder Bibelens Skapertanker ung jord og 6 dagers skapelse. Så også nå mot Andreas Årikstads nye lærebok: «Guds verden.»

Å ringe NRK og TV2 og kommentere/kritisere program

Publisert:

Det har jeg gjort flere hundre ganger; godt mulig har du også det.

Trosfriheten bevares

Publisert:

Debatten går om de foreslåtte endringene i straffeloven om hatefulle ytringer som skal behandles i Stortingets justiskomité til høsten. Norge IDAG har tidligere skrevet om Per Willy Amundsen (FrP) som har bedt kristenfolket delta i høring, og Bjarte Ystebø har kalt forslaget en «pastorlov» ...

Svenske tilstander

Publisert:

Nylig kunne vi lese i media at Sveriges øverste politisjef opplyste at egne slektsklaner har tatt kontroll i flere svenske byer og truer landets innbyggere med svært brutale metoder. Disse klanene har kommet til Sverige utelukkende for å organisere og systematisere kriminaliteten. De jobber for ...

Helsedirektoratet må stoppes politisk – barn og ungdom på eksperimentelt alter

Publisert:

Hva har Helseministeren til felles med SV og AP, og resten av politisk venstreside? De vil alle at hormonbehandling og brystfjerning skal bli mer tilgjengelig for barn og ungdom. Selv om fagfolk og kompetanse-organisasjoner gjentagende advarer sterkt mot dette, vektlegger Helsedirektoratet ...

Sverige, et humanistisk totalhavari

Publisert:

Om dette kunne du lese på document.no 19.08.20 under overskriften «Alexander Bard: - Alle som har vet i skallen, blir kalt «høyreekstreme». Det sier denne svensken med futt og klem etter å ha fått sparken fra Svensk TV4 som kritisk til «Black Lives Matter». Men han slår hardt tilbake mot ...

Demonstrasjoner og opptøyer

Publisert:

Vi har nå hatt demonstrasjoner mot drapet på George Floyd i USA og mange andre land. Partiet De Kristne er et verdikonservativt parti. Vi bygger på verdiene i den kristne tradisjonen som har formet vår nasjon gjennom det siste årtusen.

Kristen radio - den usynlege forsamlinga

Publisert:

Menneske treng håpet i Jesus og fellesskapet i Kristus. Kristen radio formidlar det, og er ei lett tilgjengeleg forsamling. Usynleg - men høyrbar og stadig meir tilgjengeleg. Radioforsamlinga utgjer eit av Noregs største kristne fellesskap og må takast med i forståinga av kristen-Noreg.

Om valgfrihet

Publisert:

Vi lever i en tid, der vi har uendelig med valgfrihet.

Tydeleg tale om kjønnsideologi frå KrF – kanskje

Publisert:

Landet vårt har vore bygd på nokre grunnleggande verdiar. Desse verdiane har over lang tid vorte sett under press. KrF vart i stor grad etablert for å ivareta desse, men har over tid vorte ganske uklare i desse spørsmåla.

Regnbuen

Publisert:

Jeg har tenkt på dette innlegget en tid, og vil dele det med dere lesere.

Sian er helten

Publisert:

I diskusjonen om SIAN og motdemonstrantene så må jeg si at SIAN fremstår som helten.

Hvorfor et nytt parti?

Publisert:

Etter å ha lest Maria Zalers kronikk på Resett 31.08.20 under denne helt oppsiktsvekkende overskriften: «Innvandrer-parti ber svensker forlate sitt land: Det Sverige du vil ha tilbake er borte for godt»

Mobbing av to bibeltro sokneprester

Publisert:

I det siste har vi blitt gjort kjent med at to konservative sokneprester i Den norske kirke har blitt mobbet på grunn av sitt teologiske syn.

Det Erna glemmer – er at landet er vårt

Publisert:

Det er tøffe tider for oss som er glad i landet vårt, som tror på lov og orden, og lik lov for alle, en menneskerettslig selvsagt ting. Men tydeligvis ikke for Erna Solberg. Noe som uttrykkelig ble tilbakevist av Maria Zahler på Resett 24.09.20 under tittelen «Vi har ikke valgt deg for å bli ...

FrP sikrer kystkommunene penger

Publisert:

Det er tydeligvis hardt for politikere på venstresiden å innrømme at FrP har klart å sikre kystkommunene en andel av verdiskapingen fra havbruksnæringen. I 2020 sikret FrP at kystkommunene får 2,25 milliarder av verdiskapingen.

Annonse
Annonse