Søkeresultat

Nyheter av: Bjarte Ystebø

– I nord kunne jeg være rett på sak

Annie Schaug ble frelst og radikal:

– I nord kunne jeg være rett på sak

Publisert:

Annie Schaug er et kjent ansikt på kristen TV og har reist som predikant i 25 år i inn- og utland. Påskeaften er hun gjest hos Anita Apelthun Sæle i Forum IDAG.

– Hauge forberedte Norge på fremtiden

250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født:

– Hauge forberedte Norge på fremtiden

Publisert:

Hans Nielsen Hauge var mer enn en vekkelsesforkynner og industriutvikler. Hans store fokus på lese- og skrivetrening forberedte Norge på den industrielle utviklingen, raskere enn andre land.

– De burde gått videre de også

Hareide om Sentrum:

– De burde gått videre de også

Publisert: - Oppdatert: 17.03.2021 kl 12:05

Knut Arild Hareide forteller om sitt forhold til Oslo Symposium, Donald Trump, Siv Jensen og det nye partiet Sentrum, i det første programmet fra Oslo Symposium Podcast. Se den her!

Brenner for Guds nærvær og Guds folk

Maria Torgussen Helgerud:

Brenner for Guds nærvær og Guds folk

Publisert: - Oppdatert: 16.03.2021 kl 14:52

Da Maria Torgussen Helgerud var liten fikk hun oppleve Guds nærvær. Det har aldri sluppet taket. Så fikk hun øynene opp for at jødene og Israel er viktig for Gud og for oss.

«Trump tilbake med styrke»

Bjarte Ystebø:

«Trump tilbake med styrke»

Første tale etter at han forlot Det hvite hus

Publisert: - Oppdatert: 01.03.2021 kl 08:06

Det var stor spenning over hele verden, knyttet til Donald Trumps første offentlige tale siden han gikk av som president. Han leverte et fyrverkeri av en comeback-tale søndag kveld, og gjorde seg selv til hovedperson frem mot valgene i 2022 og 2024, i kjent stil.

Slik skjermet han barna

Pinseleder Øystein Gjerme (45) med høyt tempo:

Slik skjermet han barna

Publisert:

Pinsebevegelsens leder, Øystein Gjerme har levd et hektisk liv med menighetsplanting, utvidelser til flere byer, reisevirksomhet i inn- og utland, og det siste året ledelse av Pinsebevegelsen i Norge. Sammen med konen, Gina, har han hatt fokus på barna og familien.

– Jeg tar ikke av meg korset

Listhaug utpekt som Siv Jensens arvtaker:

– Jeg tar ikke av meg korset

Publisert:

Sylvi Listhaug skal overta for Siv Jensen som Fremskrittspartileder. Allerede på første pressekonferanse ble korset hun bærer rundt halsen et tema.

Faste bønnesendinger på Facebook

Bønn for Alle:

Faste bønnesendinger på Facebook

Publisert: - Oppdatert: 19.02.2021 kl 10:23

Bønnearbeidet Bønn for Alle lanserer faste bønnesendinger på nett i forbindelse med utgivelsen av bladet Forbederen, seks ganger i året.

Vil ha Trump med videre

Vil ha Trump med videre

Publisert:

Ifølge nyhetsbyrået AP har han fått en «ny giv» etter frifinnelsen, og han skal være i full gang med å se frem mot det kommende mellomvalget i 2022.

Vil fjerne «Jesusnett» fra TV-kanal

Normisjon:

Vil fjerne «Jesusnett» fra TV-kanal

Publisert:

«Jesusnett» har gjort over 1000 programmer på TV Visjon Norge, fra 2004 og frem til i dag. Men nå er «Jesusnett» under press, styret i Normisjon vil helst at de forlater kanalen. 2021 vil bli brukt til å se på alternativer eller forbli der man er.

Verdens største sivile sykehusskip vises frem

Verdens største sivile sykehusskip vises frem

Publisert:

Byggingen av verdens største sivile sykehusskip, «Global Mercy», som eies av hjelpeorganisasjonen Mercy Ships, er nå i sin sluttfase. Sykehusskipet ventes å ankomme Europa nå i vår.

Flekkefjord-politikerne vil stanse kristen skole

Kamp i bedehusland:

Flekkefjord-politikerne vil stanse kristen skole

Publisert:

Da Oasen-skolene ville etablere seg med en kristen grunnskole i Flekkefjord ga kommunepolitikerne en negativ innstilling til departementet, men tapte. Nå kjemper de mot skolen med nye virkemidler.

100 ting Trump gjorde for Israel

Hyller Trumps politikk:

100 ting Trump gjorde for Israel

Publisert:

USAs avgåtte president, Donald Trump, ble kjent for sin sterke støtte til Israel. Nå har en av Israels politiske kommentatorer laget en liste over hundre ting han gjorde for Israel. Se hele listen her.

Republikanerne ser mot 2024

Kommentar:

Republikanerne ser mot 2024

Publisert:

– Etter nederlaget i presidentvalget skal det republikanske partiet stake ut en kurs mot 2024. Det vil være et annet parti enn vi har sett før, skriver Bjarte Ystebø i denne kommentaren.

Rogaland KrF satser på 20-åring

Hadle Rasmus Bjuland:

Rogaland KrF satser på 20-åring

Publisert:

Hadle Rasmus Bjuland (20) er stortingskandidat for Rogaland KrF. Han kan komme på tinget.

Bedehuset blir nødbarnehage

Gjerdrum-raset:

Bedehuset blir nødbarnehage

Publisert: - Oppdatert: 11.01.2021 kl 12:53

Det lille lokalsamfunnet i Gjerdrum har blitt satt på en hard prøve de siste par ukene. Etter raset er barnehagen evakuert. Da stilte Normisjon opp med lokaler.

Mike Pence hylles og trues på livet

Valg i USA:

Mike Pence hylles og trues på livet

Publisert: - Oppdatert: 12.01.2021 kl 08:20

Mike Pence ble satt under press onsdag, da han skulle forestå sertifiseringen av valgmannsstemmene fra delstatene, og formelt avslutte godkjenningen av valg- resultatet. Nå hylles han, og trues på livet.

Senterpartiet vant 2020

Det politiske året:

Senterpartiet vant 2020

Publisert:

Hadde meningsmålinger vært valg, kunne Trygve Slagsvold Vedum blitt statsminister i året som gikk. Senterpartiet fløy høyt på meningsmålingene i 2020. I september er det stortingsvalg.

Trump-bevegelsen er død

Bjarte Ystebø:

Trump-bevegelsen er død

Publisert: - Oppdatert: 07.01.2021 kl 09:40

6. januar 2021 blir stående som en svart dag i USAs historie. Det var dagen demokratene fikk flertall i senatet, Donald Trump falt Mike Pence i ryggen og vandaler stormet kongressbygningen. Den politiske bevegelsen til Donald Trump er død.

Mener saken må prøves i Norge

Naustdal-saken avvist i Strasbourg:

Mener saken må prøves i Norge

Publisert: - Oppdatert: 17.12.2020 kl 11:13

Den internasjonalt kjente barnevernssaken fra Naustdal i Sogn og Fjordane i 2016 har vært til behandling i Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMK) og i dag ble resultatet kunngjort i Strasbourg.

Skjebnevalg for Biden

USA ser mot Georgia 5. januar:

Skjebnevalg for Biden

Publisert:

Mens Donald Trump kjemper i rettsvesenet for å bli erklært valgvinner, vender amerikanerne nå blikket mot delstaten Georgia. Der skal de to siste senatsplassene fylles 5. januar. Joe Biden har alt å tape.

Q42 inngår samarbeid med universitetet

Rektor trosser boikottkrav:

Q42 inngår samarbeid med universitetet

Publisert:

SAMFUNN: Tidligere i høst ble det kjent at Kristiansand Kongressenter, som er eid av Filadelfia Kristiansand, hadde fått på plass en avtale med bankene. Til våren blir universitetet leietaker i Q42.

– Mediene fortier Israels argumenter

Ny bok om mediedekningen av Midtøsten:

– Mediene fortier Israels argumenter

Publisert:

MIDTØSTEN: – Mediene har gitt en enorm overdekning til konfliktstoff knyttet til Israel i forhold til konflikter som er mye større. Når dekningen i tillegg systematisk fortier Israels argumenter og ikke retter et kritisk søkelys mot Israels fiender, skapes det over tid falske bilder i ...

Flukt til nye sosiale medier

Twitter-sensur:

Flukt til nye sosiale medier

Publisert:

Media: Tilliten til Facebook, Twitter og YouTube er på bånn blant konservative amerikanere, etter at minst to av dem blandet seg inn i presidentvalget. Nå flykter mange til nye alternative sosiale medier.

Tror på Trump

Valg i USA:

Tror på Trump

Publisert:

USA: Flere kristne ledere står fast på at Donald Trump vil fortsette ved makten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...