Annonse
Annonse
Annonse

Ufine brev til biskop Stålsett

Publisert:

Gunnar Stålsett sier at han er utsatt for sjikane og hat på grunn av sitt Israelsyn.
Det er underlig da at han på det groveste sjikanerer alle bibeltro kristne, som han kaller fundamentalister, og gir dem som gruppe ansvaret for brevene.

Reaksjoner på Stålsetts generalisering

Publisert:

Finn Jarle Sæle tar i dag på leder plass oppgjør med biskop Gunnar Stålset. -Stålsett går til angrep på de kristne som tror på Bibelens profetiske ord, som han kaller fundamentalister.

Thor Heyerdahl gav vitenskapen et åpent sinn

Publisert:

Intervjuet i NRK ved Thor Heyerdahls død, tatt opp like før hans bortgang, var svært opplysende. Det skulle vi gjerne hatt på bånd i Norge IDAG, og spilt av for alle for journalister en gang i året. For her kan vi se hvordan en søker og kombinerer informasjon- og må regne med stor motstand ...

Hat mot biskop Gunnar Stålsett

Publisert:

Biskop Gunnar Stålsett får brev og telefoner fra kristne som kaller ham morder, hykler, antisemitt.

TV-aksjon samlet inn 1 milliard til terror

Publisert:

En tre dagers telefoninnsamling organisert av den saudiarabiske “komiteen for støtte til Al-Quds intifada” samlet inn mer enn 100 millioner amerikanske dollar med stadige referanse til de palestinske ”martyrene” og deres terroristhandlinger mot Israel.

-Rød-Larsen bør trekke seg

Publisert:

Terje Rød-Larsen bør trekke seg som FNs fredsmekler i Midtøsten. Det mener medlem av Stortingets utenrikskomité, Morten Høglund fra Frp.

Fare for fremtiden til skoler for rusmisbrukere

Publisert:

Et nytt høringsutkast, sendt ut fra Utdanningsdepartementet, foreslår endringer i tilskuddsreglene for friskoler. Dette kan bety kroken på døren for ti skoler, som jobber med rusmisbrukere.

Hurra for Knut Anton, unge og bolig i Oslo

Publisert:

Staten Norge vasser i penger. Men hvordan kan det skje at unge og eldre klarer seg dårligere enn før i mange storbyer? Godtar du at Norge ikke bruker mer av pengene sine. Det var spørsmålet i denne ukens Holmgang. 86 prosent svarte nei.

Aril Edvardsen: - Forkynn evangeliet for jøder og palestinere!

Publisert:

Oslo Kristne Senter arrangerer Israelskonferanse i perioden 25. – 28. april i OKS-Hallen på Kjeller. Konferansen er et samarbeid mellom Troens Bevis, Filadelfia Vennesla, Karisma Senter, Salemkirken i Oslo og Pinsekirken i Bærum.

- TV Norge bør få millionbot

Publisert:

- TVNorge bør få millionbot for å sende fyll og stripping tidlig på kveld, det mener generalsekretær Geir Magnus Nyborg i Kristelig Kringkastingslag.

KrF fjerner ”Sektstemplet.”

Publisert:

Viser til Dagen av 23 april side 2 under: ”Sakset”
For KrF er regjeringsdeltakelsen en investering i fremtiden, både når det gjelder vårt folk og land - og selve partiorganisasjonen vår, hevder Folkets framtid blandt annet i denne artikkel.
Men følger KrF sine egne lover og ...

Jeg har en gudgitt rett til å leve i frihet

Publisert:

Slik synger Paul McCartney etter 11.september. Vi betrakter det som en salme til demokratiet, som ble født på grunn av personen Jesus, som lærte oss å elske fiender, å akte andres verd, å skille stat og religion (de to regimenter er frihetens forutsetning), og å si nei til vold.

Eldste funksjonen i Bibelen

Publisert:

Til alle tider trenger de kristne menighetene personer som innehar en eldste funksjon (slik man tenker blant flere misjonssambands folk nå) og det er også bibelsk fundert å ha et slikt syn. Eldste funksjonen er videre tillagt mannen (med visse «kvalifikasjoner») i menigheten og å kalle han en ...

Utrydd fattigdommen!

Publisert:

Over en milliard mennesker lever på en tier eller mindre om dagen. 2 milliarder mennesker blir i dag regnet som svært fattige. Svikter vi i kampen mot fattigdom vil det være en moralsk og politisk falliterklæring.

Støtt Israel og det jødiske folk.

Publisert:

Den globale oppblomstring av den giftige og dødbringende planten som bærer navnet antisemittisme, forårsaker at mennesker av jødisk herkomst, hvor enn de måtte befinne seg, føler sin livssituasjon mer eller mindre truet.

Fredrikstadgutt pastor i Livets Ord Uppsala

Publisert:

Remi Høidahl fra Fredrikstad blir ny ungdomspastor på Livets Ord i Uppsala.

Nedturen fortsetter for Arve Juritzen og Big Brother

Publisert:

Big Brother fortsetter å tape seere, skriver Kampanje i dag.

Arve Juritzen sint på kristne

Publisert:

Den fargerike programlederen Arve Juritzen er sint på kristne som med Bibelen i hånd fordømmer homofile.

Støttemarkering for Israel

Støttemarkering for Israel

Publisert:

Det var en verdig og vellykket markering til støtte for Israel lørdag. Et sted mellom ett og to tusen mennesker hadde funnet veien til Oslo i det fine vårværet. Tett i tett med israelske flagg og blå ballonger, stod små og store og sang kjente israelske sanger. Det ble rett og slett en ...

Kan Valgerd få landets største parti?

Publisert:

På en gallup går KrF tilbake, og faller ned mot åtte prosent, en tilbakegang på
hele tre prosentpoeng. Det kan være et tilfeldig utslag som retter seg på
neste gallup. Men det kan og være en nedgang som Norge IDAG lenge har advart mot.

Arafat og Sharon må ta ansvar!

Publisert:

I den kaotiske voldsspiralen som har utviklet seg i forholdet mellom Israel og palestinerne, må begge parter ta sin del av ansvaret for å skape fred. Israel må ta det første skrittet gjennom å trekke seg ut av de palestinske områdene. Samtidig må det bli slutt på de palestinske ...

Ungdomsvekkelse i Bergen

Ungdomsvekkelse i Bergen

Publisert:

Menighetene i Bergen opplever fulle hus på ungdomsmøtene. Nye blir
frelst hver uke og det er en åndelig klimaforandring i byen.

Stopp antisemittismen!

Publisert:

Europa har de siste par ukene opplevd den verste bølgen av antisemittisme siden Den andre verdenskrig. Landsstyret i Kristelig Folkepartis Ungdom (KrFU) ønsker å uttrykke avsky overfor disse hendelsene og de antisemittiske strømninger de er utslag av.

Marit og Irene med ny CD

Marit og Irene med ny CD

Publisert:

Dei kjende songevangelistane Marit og Irene lanserte mandag sin siste CD. Det skjedde i Oslo og produksjonen er den 13. med dei åleine. I tillegg har dei delteke på fleire andre produksjonar.

- Kristne TV-stasjoner må samarbeide

Publisert:

- Jeg mener at alle kristne TV-stasjoner i Norge nå bør inngå et
samarbeid slik at vi sammen kan få en av de 12 landbaserte digitale kanalene
som om en tid blir tilgjengelig - og også få en kvalitetskanal som folk vil
se. Dette sier redaktør Frank Kaleb Jansen i Omega TV.

Annonse
Annonse