Debattinnlegg

Bjelken i Norges øye

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Norge er sterkt opptatt av å fremme menneskerettigheter i andre land. Viktigst er uskyldige menneskers rett til å få leve.

Shimon Peres sitt ettermæle

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:51

Alle som iakttok Shimon Peres' begravelsesseremoni på norsk TV fredag 30. september, ble kjent med en israeler av usedvanlige dimensjoner, fra han ble født i dagens Hvite-Russland i 1923 til han døde som verdenskjent israelsk statsmann i 2016. Blant de mange hundre tilstedeværende ved ...

Okkupasjon, okkupasjon og okkupasjon...

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Kirken avslører seg grundig i sin bibelkunskap og sin instilling i dag når den i sin øredøvende taushet i forsvaret av Israel, når det messes i alle media, inklusive NRK om Israels okkupasjon av (palestinernes) land noe som er løgn, og som kirken vet er løgn fra ende til annen.

Lammets bryllup med Jesu brud og «medhustru»

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Ved slutten av Åpenbaringsboken kunngjøres det fra himmelen et bryllup som er mellom brudgommen, Jesus, og hans brud. Kunngjøringen kommer etter lovsangen om Babylons undergang og rett før Jesus gjør ende på dyret (Antikrist) og den falske profeten. Guds vrede over Babylon og Antikrist ...

Hvordan få et bedre klima?

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Det har de disse dager vært mye diskusjon om hvordan få et bedre klima i Norge, og hvordan vi skal greie å senke våre utslipp med 40 prosent innen 2030. Samtlige av disse utsagn helt urealistiske dersom vi ønsker å beholde noe av vår levestandard. Det vi må gjøre for å nå dette målet er ...

Departementenes korrupsjonskultur

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:52

Der de store pengene bevilges, der finner du også de store «kattene». Hva departementene mangler, er uredde ærlige ledere - med tilsvarende selvvalgte, lojale medarbeidere - som har kraft nok til å adressere ukulturen og den giftige, omliggende, utenomparlamentariske makten, media inkludert. ...

«Makteliten» mot folket - få tjenere

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:53

Helt tilbake til Josva fikk folket velge hvilken vei de ville gå, men Josva sa klart i fra: Jeg og mitt hus vil følge Herren. Da fulgte de Josva og Herrens vei.

Hva skjer med KrF?

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:53

1. «Vi skal slåss uforsonlig med lutherdom. Vi skal ha en hensynsløs kirkepolitikk. Barna skal gjøres til sosialister, og det er skolen som skal gjøre dem til det. Vi må bruke vår makt hensynsløst». Dette sa Aps Edvard Bull i 1923.

Misvisende om vindkraft

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:54

Norge IDAG har hatt noen positive artikler om vindkraft, senest et større oppslag 23. september. Det er positive sider ved denne type kraftproduksjon, men det er helt feil det som hevdes i teksten, at «Norsk vindkraft er nå en viktig bidragsyter til norsk økonomi, og skaper mange nye ...

Når fundamentet vert borte

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:56

Meisteren snakka ein gong om dei som bygde huset sitt på fjell og ikkje på sandgrunn. Det var dei som høyrde orda hans og gjorde etter dei.

Alliansen-Verdipartiet (AVP)

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:57

Norge IDAG og andre media har skrive ein god del om spenningar i «Partiet De kristne». Ein nestleiar har gått ut. Det har vore samtalar mellom småpartia Kystpartiet, Demokratane og Kristent Samlingsparti om ein Allianse med Steinar Bastesen som førstemann på ei felles stortingsliste. Dette ...

Nei til EU - Nei til suverenitetsavståelse

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:57

2017 blir et EU valg. Partiet De Kristne sier nei til EU.

Toppen av bistands-isfjellet

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:58

Så kom det allikevel frem, samtidig som Knut Arild Hareide kunne «feire» å ha presset regjeringen til opprettholdt bistandshjelp.

Ingen boikott av Israel

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 15:59

Den norske regjering sier klart i fra denne uken: Boikott av Israel er ikke norsk politikk. Det er kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) som sier dette i et svarbrev til Hans Fredrik Grøvan (KrF).

Strengest i klassen

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 16:01

Debatt: Norge sa nei til hele 99 prosent av afghanske menn mellom 18 og 34 år. Dette viser at det kun er mennesker som virkelig har behov for beskyttelse som får opphold i Norge. FrP mener at asylsøkere fra trygge områder skal returneres så fort som praktisk mulig.

Inge Lønnings nei

Publisert: - Oppdatert: 17.11.2016 kl 16:01

Inge Lønning, stortingsmann (Høyre), sa som Lagtingspresident klart og tydelig nei til forslaget om en ny norsk ekteskapslov (2007, 2008). Men Høyre sviktet Lønning.

William Branhams syn om endetiden og hans guds-syn

Publisert:

Den 7. Oktober hadde Egil Rognlien en fin artikkel i Dagen om de syn W. Branham hadde i 1933 om endetiden. Vi har sett at flere av disse er oppfylt og noen kan være nær ved sin oppfyllelse. Dette er imidlertid bare en liten del av det mangfold av manifestasjoner vi har sett gjennom hans tjeneste..

Skjult PR av islam

Publisert:

Politikere, NRK, riksmedia og andre offentlige institusjoner som følger den sosialistisk ideologiske landskap, bygger under og trygger islamsk religion, kultur og tradisjoner i Norge.

Alvorlige tider

Publisert:

Jeg leste innlegget til Steinar Handeland, den 28 oktober. Men han er ikke alene om å ha fått himmelsk informasjon om at russerne kommer. Jeremy Hoff videreformidlet informasjon fra 2 brødre i Herren, brødre han gikk god for.

Del 2.

Pinsebevegelsens viktige kall til sosial rettferdighet

Publisert:

Europa flommer i dag over av migranter uten identifikasjon. Det er både konvertitter til Kristus og andre typer av migranter, som krever vår fulle oppmerkomhet. Dårlige systemer i det offentlige delegitimerer familierelasjoner. Fattigdom forsterker de rasemessige og kulturelle skillelinjer i ...

I barnevernets fokus: barns egne foreldre

Publisert:

I Sveio kommune sør i Hordaland var det nylig uenighet om hva barnevernet skal gjøre. En rektor vil melde til barnevernet foreldre hvis barn mobber andre barn, dersom disse foreldrene ikke vil innse hva barna gjør og sette en stopper for det. En representant for barnevernslederes organisasjon ...

Del 1.

Pinsebevegelsens viktige kall til sosial rettferdighet

Publisert:

Forståelsen og den praktiske oppfølging i den moderne tids pinsebevegelse av kallet til sosial rettferdighet har aldri nådd sitt fulle potensiale. Og det vil heller ikke skje - uten at vi gjør noe med det!

Norsk forsvarspolitikk

Publisert:

«Aldri mer 9. april» sies det ofte. Problemet var faktisk ikke 9. april. Problemet var forsvarspolitikken som ble ført gjennom hele 30-tallet. Viljen til å prioritere forsvaret led også den gang av en blåøyd sikkerhetspolitisk naivitetslinje. Neville Chamberlain ledet an i en naiv ...

Familien fra IS, og norsk overtro om barn uten foreldre

Publisert:

Det var absolutt riktig å hjelpe de to barna og moren hjem fra Syria! Men mesteparten av argumentene for og imot blant politikerne henger knapt på greip.

Sodomi

Publisert:

Det hadde jeg ikke ventet av en kristen avis som Vårt Land: Helsides bilde av to menn som «gifter» seg, får spalteplass til å glorifisere sitt valg.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...