Annonse
Annonse
Annonse

Åpent brev til biskopene i Den Norske Kirke

Publisert:

Dette åpne brevet gjelder kirkens, og dermed biskopers uttalelser om Midtøstenkonflikten i alminnelighet, deretter en kirkelig, biskoppelig og historieløs kritikk av Israel i særdeleshet. Den siste skandaløse uttalelsen er frøken Køhn skyld i.

Verdikonservative redaktører tror ikke på samarbeid mellom Ap og KrF

Publisert:

Redaktørene i de største konservative avisene sier overfor Radio Øst at det er lite sannsynlig at KrF får med seg grasroten i et samarbeid med Arbeiderpartiet.

Evangelisk pastor drept av ortodoks mobb

Publisert:

En gruppe ortodokse kristne, ledet av prester fra den ortodokse kirken, drepte 17. juli den evangeliske pastoren Dantew i hjemmet hans. Pastorer var bosatt i byen Merawi i den nord-vestlige delen av Etiopia. Han var utdannet lærer, men fungerte nå som pastor og ledende eldste i Merawi ...

EØS/EU er ingen gratis lunch

Publisert:

Det er tid for å gjenopplive EØS- og EU-debatten. Det er ingen gratis lunch. Det koster å være medlem av EØS - med halve EU på kjøpet.

OKS sponser skøytelandslaget

Publisert:

Det norske landslaget på skøyter skal kommende sesong sponses av menigheten Oslo Kristne Senter (OKS).

Action-serie i Barne-TV-tid

Publisert:

TV2 sender fire episoder av action-serien ”24” i reprise lørdag ettermiddag. Kanalen lover å fjerne voldsscenene i disse episodene for å ta hensyn til barn.

Norge IDAG-nyhet i svensk presse

Publisert:

Ulf Ekmans forflytning til Israel spredte seg etter oppslag i Norge IDAG tilbake til Sverige.

Kraftig endetidsadvarsel fra Aril Edvardsen

Publisert:

Evangelist Aril Edvardsen kommer i et hefte med kraftig advarsel om at Bibelens sterke profetier om en tredje verdenskrig og deretter Jesu nye fredsrike snart kan oppfylles. Bakgrunnen for den sterke advarselen er at en rekke forhold i verden gjør det mulig å oppfylle Bibelens profetier.

Unge kristne mindre skeptiske til islam

Publisert:

Hvor ofte hører ikke kristne at de er fordomsfulle og intolerante? Nå viser en undersøkelse gjennomført av Norsk Monitor at dette ikke stemmer – i alle fall fordommer blant unge kristne ovenfor muslimer og andre kulturer.

Jordskjelvgallupen - hva betyr den?

Publisert:

Fremskrittspartiet alene har nå hatt sin første gallup med større oppslutning enn regjeringspartiene til sammen, og var nesten tre ganger så stor som SV. Hadde det vært valg, ville det faktisk bety helt nye muligheter for flere av kristenfolkets hjertesaker.

Evangeliesenteret tar over Metropols konsesjon

Publisert:

Evangeliesenterets TV overtar Metropols konsesjon for lokal-TV i Oslo fram til nyttår.

20-års jubileum for nordsjøprestene

Publisert:

Det er i år 20 år siden Sjømannsmisjonen ansatte den første nordsjøpresten på heltid. Oppfordringen kom fra oljenæringen.

Ambassadeansatt overvar Sunnanå-intervju og informerte ambassadør Juul

Publisert:

- Jeg fastholder at hun
beklaget situasjonen overfor meg,
sier Israels viseutenriksminister Michael Melchior.

Hvordan erstatter vi erstatningsteologien?

Publisert:

Hvordan kan vi komme fram til en fornyet bibelsk teologi som erstatter erstatningsteologien? På årets sommerstevner har dette arbeidet tatt et gledelig steg framover.
Både indremisjonsgeneralen Karl Johan Hallaråker og pastor Ulf Ekman har gitt sterke bidrag til en bibelsk teologi når det ...

Vil gjøre P4 til kristenradio

Publisert:

Kristen Riksradio satser på å komme på luften i et riksdekkende FM-nett gjennom Radio 2 Digital. I disse dager arbeider radiostasjonen med en søknad i håp om å overta P4-konsesjonen, skriver Kristelig Pressekontor.

Ulf Ekman flytter til Israel

Ulf Ekman flytter til Israel

Publisert:

Uppsala: Tidligere pastor i Livets Ord i Uppsala Ulf Ekman flytter nå til Israel. Her blir han boende med sin kone Birgitta, til Herrens sky igjen beveger seg videre for Skandinavias verdensmisjonær. Det kom frem under Livets Ords sommerkonferanse i Sverige.

Lykken er å holde sammen

Publisert:

De som har krise i ekteskapet, bør ikke skille seg. En ny undersøkelse viser at lykken er å holde sammen.

Flere skilsmisser blant kristne

Publisert:

Leder for Ungdom i Oppdrags familiearbeid i Norge, Geir Byberg, mener at skilsmisser blant kristne ektepar er økende. Dette bygger han på erfaringer og samtaler med både pastorer og andre, og trenden er ganske gjennomgående.

- Inspirerende og utfordrende

Publisert:

Årets stevne i Sarons Dal, ble ett utenom det vanlige. Mens stevnefremmøtet var større enn på mange år, kastet to overgrepssaker skygger over det tradisjonsrike arrangementet.

UD benekter at ambassaden i Israel har beklaget NRK-oppførsel

Publisert:

Det ble bråk da det ble kjent at Norges ambassade hadde beklaget NRKs Lars Sigurd Sunnanås overtramp i intervju med Michael Melchior. Nå rykker UD ut.

Willy Ludvigsen ny rektor på Hedmarktoppen

Publisert:

Under sommerstevnet på Hedmarktoppen ble det gjort kjent at Willy Ludvigsen blir ny rektor på folkehøgskolen

Frykter ikke splittelse i frikirken

Publisert:

Synodeformann i Frikirkens synodestyre, Arnfinn Løyning, frykter ikke splittelse i Frikirken etter synodemøtes kvinneprest-vedtak 10. juli. Et nytt løsningsforslag, som innebærer et ekstraordinært synodemøte i 2003, dukket opp i siste sekund og reddet forhandlingene fra en splittende ...

Viseutenriksminister Melchior måtte avbryte Sunnanå-farse

Publisert:

En overivrig Lars Sigurd Sunnanå i NRK, kjent for sine harmdirrende anklager mot Israel, trakket i salaten da han skulle intervjue Israels viseutenriksminister Michael Melchior. Nå har den norske ambassaden beklaget.

17 frelst på Hedmarktoppen

Publisert:

Det var godt gammelt vekkelsesmøte da evangelist Svein Magne Pedersen prekte og ba for syke på Hedmarktoppen torsdag kveld.

- Jesus kommer snart!

Publisert:

Aril Edvardsen prekte under kveldsmøtet onsdag på sommerstevnet på Hedmarktoppen. Edvardsen pekte på teknologiske tegn på Jesu gjenkomst.

Annonse
Annonse