Annonse
Annonse
Annonse

LO-veteran melder seg ut: Vil ikke fordømme Israel

Publisert:

En fremtredende LO-veteran i Østfold melder seg ut av fagforeningen på grunn av LO´s boikott og blokade av jødiske varer.

Stålsett kan belære!

Publisert:

Her i Indre Finnmark brukes gjerne på den kaldeste årstid dobbelt sett startkabler eller slepetau for å få en bil i gang, og til og med "startgass" på de kaldeste vinterdager. Man må vite hvordan disse ting brukes for å kunne kneble langvarig sprengkulde og motorer som ikke har vært ...

Luthersk menighetsplanting i Bergen

Publisert:

Tidligere prest i Den norske kirke, Jan Bygstad, går sammen med teolog Gunnar Johnstad, og starter en ny luthersk menighet i Bergen. Fra før av er det kjent at Normisjon starter menighet i byen 1. september.

Ny prest i Øygarden klar

Publisert:

Etter det Norge IDAG kjenner til er sokneprest Svein Morlands arvtager klar i Øygarden, når Morland blir skoleprest på Danielsen skoler.

- KrF må passe seg

Publisert:

Valgforsker Frank Aarebrot sier til Norge IDAG at Kristelig Folkeparti står i fare for å miste de velgerne som er viktigst for dem, på grunn av sin Midtøstenpolitikk. Samtidig legger han til at deler av disse velgerne ikke forstår hvilken rolle Kjell Magne Bondevik har ved å være ...

Vil ha granskning av Arafat

Publisert:

Jon Lilletun etterlyser granskning av Jassir Arafats forbindelser med terrorisme.

Gransking

Publisert:

Utenriksdepartementet skal granske de 10 millioner kroner som er sendt til Peres-senteret, som bare har levert regnskap for de første årene.

- Trolig krig i løpet av noen måneder

Publisert:

Irak og Iran vil trolig ta initiativet til en delvis eller altomfattende krig mot Israel i de kommende måneder, for å torpedere et forventet amerikansk angrep mot Irak, sier Knesset-medlem Yuval Steinitz, formann for Knessets underkomitè for forsvarsplanlegging og politikk.

Svein Morland ny skoleprest

Publisert:

Sokneprest Svein Morland i Øygarden, utenfor Bergen, søker permisjon fra prestestillingen, for å bli skoleprest på Danielsen skoler.

Gud i fotballens verden

Publisert:

Boken ”Fotballgud” kom ut i forrige uke i Tyskland, hvor 11 profesjonelle fotballspillere forteller om sin kristne tro. Boka ble presentert av de brasilianske Stuttgart-spillerne Adhemar og Marcelo Bordon.

- Ingen bevis for massakre, sier Human Rights Watch

Publisert:

Human Rights Watch konkluderer med at israelske tropper nok kan ha begått krigsforbrytelser da de gikk fra dør til dør i flyktningleiren i Jenin, men det finnes ikke noen bevis som støtter de palestinske påstandene om en massakre.

Kristne blir forfulgt i 60 land

Publisert:

200 mill. kristne opplever forfølgelse for sin tro, viser rapport til FN.
Det er i dag hele 200 mill. kristne i 60 land som blir forfulgt for sin tro. Hovedårsakene er at de kristne blir beskyldt for å true nasjonalfølelsen og utfordre andre religioner.

Aktuell bok om Israel og holocaust

Publisert:

Sambåndet Forlag gir nå ut ei bok med utdrag fra Abba Ebans store erindringsbok ”Mitt folk”, som Nomi Forlag tidligere har utgitt på norsk. Eban var bl.a. utenriksminister i Israel i tiden 1966-74, og ledet landet gjennom to kriger.

Oppgjør med Arbeiderpartiets rolle i Midtøsten

Publisert:

Utenriksministerenkommer med oppsiktsvekkende uttalelser om Aps rolle i Midtøsten.
- Dette har dreid seg om et lite og tett nettverk av folk i Ap, som har vært flinke på mytedannelser. Dette nettverket er nå historie, fastslår Jan Petersen til VG.

-Staten Israel er ikke en del av Guds plan

Publisert:

-Jeg ser ikke på opprettelsen av staten Israel som en oppfyllelse av Guds plan, det sier forkynneren, Dr. Bisbara Award, på Israel-konferanse i Oslo Kristne senter. Og Arafat beskrives som en fredens mann av forkynneren.

Kan den distriktspolitiske brannen slukkes?

Publisert:

Lørdag våknet vi opp til distriktspolitiske branner, med flammer helt opp til Alta. Hvem som har antent dem, er ikke helt klart. Statsminister Kjell Magne Bondevik er det ikke. For han satt kvelden før i pressekonferanse på Bildøy og slo fast med sterke argumenter at samarbeidsregjeringen ikke ...

-Posten saboterer avisen

Publisert:

Posten bruker en uke på å få ut avisen Norge IDAG. Nå tror redaktør Finn Jarle Sæle transportboikott mot israelske produkter har rammet avisen. -15 000 aviser kan ikke forsvinne sånn uten videre, for så å dukke opp noen dager senere, sier han.

1. mai med slagside

Publisert:

1-mai-feiringen fikk total politisk slagside. LO-leder Gerd Liv Valla forlangte boikott av varer fra det eneste demokratiske landet i Midtøsten. Så lenge palestina-arabernes konflikt med Israel pågår, oppfordrer hun Norge til boikott av israelske varer.

1.mai talen til LO-leder.

Publisert:

Gerd Liv Valla krever boikott av Israelske varer.
Gerd Liv Valla krever merking av Israelske varer.
Når vil hun kreve merking av jødiske butikker ?
Når vil hun kreve merking av jøder ?

Fredsprosessen

Publisert:

Rett som det er, hører vi Saeb Erekat, PLOs sjefsforhandler med Israel, si i intervjuer at PLO er forpliktet på fredsprosessen. Skal vi tro ham på det? Kanskje, men la oss stoppe opp litt, for det er minst tre grunner til nettopp det.

Hvem er jødene?

Publisert:

Norsk presse og NRK vil ha det til at Israel og jødene er en forbannelse "for alle jordens slekter" og foretrekker Allahs sammensvorne. Guds Ord sier at jødene er og skal være en velsignelse for alle folkeslag. 1. Mos. 12:3 b: "Og i deg skal alle jordens slekter velsignes."

Ytringsfrihet og balanse

Publisert:

Mitt spørsmål er i hvilken grad politiet løser sin oppgave tilfredsstillende i forhold til ikkevold.

Tumulter rundt 1. mai-markering i Sarpsborg

Publisert:

De ville vise sin støtte til Israel, de to brødrene i 50-årene. Med israelske flagg stilte de seg opp sammen med folkemassene på Sarpsborg torg.

LO-lederen oppfordrer til boikott av israelske varer

Publisert:

LO-leder Gerd-Liv Valla oppfordret til boikott av israelske varer i sin 1. mai-tale på Youngstorget i Oslo.

Mona Juul slipper med skriftlig irettesettelse

Publisert:

Ambassadør Mona Juul slipper trolig med en skriftlig irettesettelse for lojalitetsbrudd. Dermed blir hun ikke hjemkalt fra Israel.

Annonse
Annonse