Annonse
Annonse

Debattinnlegg

Valget 11. september kan bli et skjebnevalg

Publisert:

Migrasjon i stor skala uten den nødvendige integrasjon har ført flere land i Europa til kaotiske tilstander. Vellykket integrering i et samfunn krever at de som kommer til landet er villige til delta i og akseptere det samfunnet og den kulturen de kommer til.

FrP tar rettsikkerhet på alvor

Publisert:

De siste fire år har Fremskrittspartiet arbeidet kontinuerlig for å bedre rettsikkerheten i Norge.

Når kapteinen styrer feil

Publisert:

Når skuta har feil kurs, eller stadig skiftende kurs, er det best for passasjerene og mannskap å forlate skuta.

Flere skip kan bygges i Hordaland

Publisert:

Regjeringen forslår tirsdag en ny ordning for finansiering av skip ved norske verfts til bruk i dette landet. Det vil føre til at flere skip kan bygge i Norge.

Velg, stem og bestem

Publisert:

Demokratiet gir mulighet til å ha et mangfold politiske parti. Det burde sees positivt på, at vårt samfunn har styresett og ordninger som gir rom for ulikheter og valgfrihet.

PDK misforstår

Publisert:

Når man hører og leser PDKs aggressive angrep på KrFs politikk denne valgkampen, kan det virke som om vi er deres hovedfiende. 


Fire år med FrP har gitt mersmak

Publisert:

Fremskrittspartiet har nå sittet i regjering i nesten fire år og det er på tide å gjøre opp regnskap.

En velsignet eldrebølge

Publisert:

Vi trenger mer frivillighet, økt kompetanse, større valgfrihet og en omsorg som treffer hele mennesket når fremtidens eldreomsorg skal utformes.

10 felles løft for Hordaland

10 felles løft for Hordaland

Publisert:

Venstre, KrF, FrP og Høyre staket for fire år siden ut en ny kurs for Norge. Sammen har vi sørget for flere og bedre lærere og helsesøstre i skolen. Vi har flyttet rekordmange arbeidsplasser ut fra Oslo. Omstillingen er i gang, klimagassutslippene går ned, og vi har hatt rekordsatsing på ...

Alle skal med - skal Allah med?

Publisert:

Det er snart stortingsval, men mest ingen vil drøfte den viktigaste saka for landet.

Kristen velger: Hva ser jeg etter?

Publisert:

Jeg er kristen – og nordmann. I den rekkefølgen. Som kristen ønsker jeg å behage min Herre og fremme hans rike. Som nordmann ønsker jeg å bidra i samfunnet og delta i demokratiet. Men hvordan kombinerer jeg dette? Hva skal jeg legge vekt på når jeg nå skal gi min stemme?

Flyktninger og integrering

Publisert:

Vi i Partiet De Kristne mener det er viktig at Norge som et rikt land strekker seg langt for å hjelpe nødstilte mennesker andre steder i verden. Men Norge er et lite land, med relativ liten og homogen befolkning som trenger en sterk, bærende kultur med felles verdier og kjøreregler. Det er ...

Tapte saker?

Publisert:

Det har forundret meg at lederen for det partiet som kalles Kristelig Folkeparti i valgkampen har vegret seg tydelig mot å målbære kristelige standpunkt. Hvem er det denne lederen opplever det viktig å ha en forpliktende lojalitet mot?

Stemme SV eller KrF?

Publisert:

Du har kanskje registrert det: SV har økt oppslutningen sin betydelig i løpet av valgkampen. Konsekvensen av dette, ifølge meningsmålinger, er at kampen om sistemandat og utjamningsmandat i mange fylker nå står mellom SV og KrF. Vestfold er et eksempel på dette, men denne situasjonen  ...

Går du for 1000-årig suksessoppskrift eller vil du eksprimentere?

Publisert:

Vi står ved eit vannskille i vårt kjære Norge no rett før valet. Som velgarar har vi ein unik mulighet til å påvirke korleis utviklinga i landet skal bli i åra framover. Å sitje heime på valdagen er ikkje eit alternativ. For vi må våge å meine noko. Vi må kjempe for det vi har kjært.

Verdivalget 2017

Publisert:

PDK (Partiet De Kristne) er et verdikonservativt, kristent parti, som kombinerer liberalismens respekt for enkeltmennesket, med tradisjonelle kristne verdier, som respekt for livet, valgfrihet og ansvar - med omsorg for sin neste. Vårt ideologiske fundament er Bibelen, og den kristne tro og ...

Norges bistandspolitikk

Publisert:

Norge har i mange år gitt bistand til land i den tredje verden. Men dokumentasjon av vellykkede prosjekter er liten i forhold til alle milliardene som er brukt.

Arbeiderpartiet og islam

Publisert:

Arbeiderpartiet har i mange år drevet en aktiv avkristningspolitikk og svekket vår kristne kulturarv. Samtidig synes partiet å være mer positivt innstilt overfor islam. Arbeiderpartiet har i mange år gått inn for en stor ikke-vestlig innvandring.

Et verdivalg

Publisert:

Det ble slik denne valgkampen, at overskriftene skulle handle om verdier. Våre verdier. Andres verdier. Kristne verdier. Norske verdier. Kulturelle verdier. Hvilke verdier er typisk norske? Hvilke verdier er typisk kristne? Hvilke verdier er typisk viktigst?

Likekjønna ekteskapslov truer vår kristne kultur

Publisert:

For dei som ønsker ein omkamp på ekteskapslova av 2009, er Partiet Dei Kristne (PDK) det rette alternativet. Den likekjønna ekteskapslova har utfordra den tradisjonelle forståinga av mennesket som mann og kvinne og denne lova truer sjølve grunnvollen i ein kristen nasjon. Historisk sett ...

Bortkasta stemmer?

Publisert:

Små og relativt unge parti, t.d. Partiet De Kristne, blir i valkampen ofte møtt med eit einsidig, taktisk og udemokratisk argument om at ei stemme til eit slikt parti er bortkasta og vil ikkje kunne gje resultat. Eit slikt resonnement skal så lokke bevisste veljarar til å stemme taktisk på ...

Valget 2017 - hilsen til FrP

Publisert:

Kjære Sylvi Listhaug!
Ikke bry deg om kjeftinga fra spesielt APs side. De bare ødelegger for seg selv og vinner ingen ting.
Vi ser jo at de går ned på meningsmålingene og taper stemmer.

Bot og Stortingsvalget

Publisert:

Det går mot Stortingsvalg og det prates dag ut og natt inn. Men det snakkes lite om det som virkelig betyr noe: Hvordan Gud ser på Norge og hvordan Han vil handle med landet vårt fremmover. De sosiale relasjoner til medmenneske i familie og samfunn og menighet får noe plass, men vel ...

Menneskeskapt klimakrise - det skal være visst

Publisert:

De selvoppnevnte miljøpartienes ensporethet i miljø/klimaarbeidet holder ikke mål.

Ny-analfabeter

Publisert:

Kjell Skartveit skrev 03/09/17 under tittelen «Våre nye fariseere» en glitrende artikkel som alle kristne burde lese.

Annonse