Norge IDAG

Lederartikler

Nye Forum klart til 70-års feiringen for Israel

«Make Forum Great Again»-aksjonen

Nye Forum klart til 70-års feiringen for Israel

Publisert:

Vi er så begeistret over alt det positive som skjer i den globale vekkelse – selv om tiden ikke er uten motstand og forfølgelse. Det fikk vi selv erfare da vi skulle oppruste Forum. Vi trodde ikke det fantes noe slikt som økonomisk kristenforfølgelse. Men bankene kastet oss ut etter ...

Skatten som kan gi regjeringen seieren

Skatten som kan gi regjeringen seieren

Publisert:

En gallup i Bergens Tidene fredag 30. juni gjorde Høyre til største parti i Hordaland. Dessuten fikk Frp et hopp på 4,6 prosent, mens AP tapte terreng med en tilbakegang på 3,6 prosent. SP har også en tilbakegang på 2.6 prosent.

Hvorfor vi er så begeistra

Hvorfor vi er så begeistra

Publisert:

Vi er så begeistret. Takk til alle våre aksjonærer som dobler sin aksjekapital i Norge IDAG. Takk til alle som kjøper nye aksjer i avisen – og tar opp åndskampen som er kastet over oss.

– Vår jødisk-kristne norske arv

Publisert:

Vi må få lov å oppsummere hvilken tradisjon vi står i som avis og folk og land, tilbake til Moses. Det er farlig ikke å vite hvor den unike vestlige rettsstat og kultur har sitt opphav, nemlig i den judeokristne tradisjon fra Moses og Jesus.

«The Devil is mad - Jesus is glad»

«The Devil is mad - Jesus is glad»

Publisert:

Får Sønnen gjort dere frie, blir dere virkelig frie. Det sa den fremste evangelisten i verden, Reinhard Bonnke, i et møteopptak på GOD-TV. Bonnke har sett 60 millioner komme til tro på Kristus i sine korstog.

Klok grenseoppgang mot personforfølgelse

Publisert:

Høyesterett, ved sitt ankeutvalg, forkastet den 21. juni anken fra en blogger som gikk hardt og vedvarende ut med personfordømmelser. Dermed blir de enstemmige dommene i Oslo Tingrett og Borgarting Lagmannsrett for årelang sjikane av pastor Jan-Aage Torp og hans kone, stadfestet av Høyesterett. ...

Flerkilde-journalistikk?

Publisert:

Sist uke så vi reportasjer fra store arrangementer i Oslo til øyet ble stort og vått. Vi husker 10 mai 1986 – da 15 000 stod opp for neste generasjons skyld – og sa: La barnet leve!

Brexit

Publisert:

I disse dager kan en følge debatten om Brexit på internasjonale TV- kanaler. – Utmeldelse av EU kan bli en katastrofe for Nord-Irland og jordbruksproduksjonen der, hørte vi på TV sist uke.

Den fantastiske stevnesommeren

Publisert:

Sommer i kristen-Norge er noe helt for seg selv. Ingen andre samfunnsgrupper har en like omfattende og spennende stevnekultur som det norske kristenfolket.

Laks er best

Publisert:

Vi skal kjøre 300-500 milliarder kroner i lakseeksport til markedene i 2040, i følge regjeringens framtidsplan. Det blir vår nye olje.

En ikke-sosialistisk regjering

En ikke-sosialistisk regjering

Publisert:

De siste fire år har KrF og Venstre slitt ned det borgerlige regjeringsalternativet. Det betyr at vi ikke lenger kan føle trygghet for at de fire partier vinner valget. Drømmen er nå basert på lotto.

Politikeres respekt for islams okkupasjon

Publisert:

Mange politikere har sånn respekt for islams okkupasjon av Midtøsten at de beskylder jødene for å ha okkupert sitt eget land. Men Folkeretten som ble vedtatt i gjensidige traktater etter 1.verdenskrig, hevet den islamske okkupasjonen og lot jødene vende hjem igjen, med folkeretten i ryggen.

Hva med å tenke litt

Publisert:

I dag ser vi at kristne avhoppere og sekularister i media prøver å knuse konkurrerende kringkasting, som Visjon Norge. Den mest fremgangsrike private TV-gründeren i Norge, Jan Hanvold, henges ut i «Brennpunkt» for frivillige gaver.

Sannheten erkjent

Publisert:

Vi har i alle år fått høre at litt rødvin er å anbefale og skaper helse og glede. Også det var feil, sier sensasjonell ny helsforsking, gjengitt i Dagbladet. Alkohol er skadelig, rett og slett - og i ferd med havne på forskernes giftliste.

En viktig apologet

Publisert:

Kjell J. Tveter har bragt apologetikken, eller trosforsvaret tilbake til den norske kristenhet. Vi må som kristne avsløre tankebygningene, sier han. Vi må kristne våre tanker sier Bibelen.

Jerusalem-brevet i FN  med hjelp fra KKN

Jerusalem-brevet i FN med hjelp fra KKN

Publisert:

Det er med glede vi kan noterer oss at Europeisk Koalisjon for Israel ved leiaren, Tomas Sandell i Brussel, som og er Norge IDAG sin internasjonale spaltist, har overrakt eit ope brev til Jerusalems borgarmester, Nir Barkat, under eit møte i FN i New York. Brevet slår fast dei rettferdsgrunnar ...

Den same mangel på dømekraft i NRK Urix og Dagsrevyen som i NRK Brennpunkt

Publisert:

Den same mangel på dømekraft som vi såg i Brennpunkt-programmet om Pengepredikanten, ser vi og i Midtaustendekninga. Media, lokalt og sentralt, blir meir og meir framand for den kristne tradisjonen, med å la båe sider kome til orde for domstolen.

Den løynde agenda - heile vegen -  i produksjon av Pengepredikanten

Den løynde agenda - heile vegen - i produksjon av Pengepredikanten

Publisert:

Dei hadde ein løynd agenda heile vegen i programmet til NRK-Brennpunkt om «Pengepredikanten». Målet var eit karaktermord på Jan Hanvold.

Hvorfor vi kan få en ny finanskrise?

Publisert:

Vi intervjuet nylig Martin Clarke fra Londons finansverden i sist uke.

Senterpartiet bør inn - og helst ingen ut

Senterpartiet bør inn - og helst ingen ut

Publisert:

Senterpartiet bør komme inn igjen i regjering med de andre ikke sosialistiske partiene. Arbeidet bør starte nå og fortsette til det har lykkes. Det må være et overordnet mål å komme dit. Det kan ta år. Det politiske samarbeidstalentet mangler - når en ikke kunne gi bøndene en milliard i ...

Takk igjen for støtte til Norge IDAG

Publisert:

Takk til våre lesere som har gitt oss så mye ny aksjekapital og partnere i det siste.

De kristne stevnene – og samfunnets største velsignelse

Publisert:

Vi skal jobbe natt og dag fremover med noe vi gleder oss kolossalt til: De kristne stevnene. Det er hundre og femti i tallet i sommer, små og store.

Hvordan evangeliet kan endre korrupte land

Publisert:

-Nasjoner må forandres nedenfra av evangeliet. Det sa Jan Hanvold under Visjon Norges pinsekonferanse. Visjon Norges seere står for et av de beste u-hjelpstiltak - noe som virker - i Europas fattigste land, Moldova. Det fikk ikke NRK´s kritikk av hva pengene går til, med seg.

Avhopperhatet – en spesialitet for fake media

Publisert:

Ofte lar nå media avhoppere fra kirke og menighet få spy sitt hat og sin uvilje mot pastorer, kristne og menigheter inn over det norske folk. Det var det som skjedde i Brennpunkt-NRK og VGTV «Frelst».

Gjennombrudd

Publisert:

Israels venner har fått to kolossale gjennombrudd etter 30 år med økende åndskamp. Det ene er en etablering av en ambassade i Jerusalem, først blant nasjonene. Det andre er gjenopplivelsen av folkeretten, som er basis for Israel og for dagens bosettinger. Den fortsatt gyldige folkerett er ...

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...